Esther Krieken
02/13/2020
1 min
0

Spagaat1 Keuzes111 Gevoelens1111

02/13/2020
1 min
0

Ken je dat gevoel, dat je in 1 spagaat komt, omdat je 111 keuzes moet/ wilt maken en je 1111 gevoelens met je aan de haal gaan, omdat je het zo graag voor iedereen, met name je gezin, goed wilt doen?

Ik wel!

Ik heb er heel bewust voor gekozen dat ik vooral mezelf wil zijn, een goede partner en moeder wil zijn en de beste in mijn vakgebied. 

Leuk dat ik dat wil, maar makkelijk is het niet altijd.

  • Op het moment dat ik opleidingsdagen en werkdagen buiten de deur heb, wordt één van de kids ziek en die heeft toch echt het liefste mij om zich heen --> spagaat
  • Wanneer ik afspraken heb, wil er één van hen "even" bij me uithuilen --> spagaat
  • Als ik mijn lunch aan het maken ben en nog met mijn hoofd bij de cliënt van daarvoor ben, komt mijn partner binnen, die stoom af wil blazen, of wil dingen met me delen waar ik op dat moment met mijn hoofd helemaal niet bij ben, of wil zijn --> spagaat
  • Wanneer ik keuzes heb te maken binnen mijn onderneming, die ik lastig vind, komt er binnen het gezinsleven van alles tussendoor, zodat ik me af laat leiden, of afgeleid wordt...--> spagaat

Ik geloof niet meer in balans, haha. Niet omdat ik pessimistisch wil zijn (dat ben ik alles behalve), maar omdat het leven zich ontvouwt op een manier die ik niet in de hand heb. Ik heb daar geen controle op. Dingen gebeuren met een bepaalde reden en ik ben het afgeleerd me daar tegen te verzetten. Ik word er steeds beter in te balanceren. Alle 1111 gevoelens mogen er zijn en laat ik toe, doorvoel ze i.p.v. ze weg te stoppen of te negeren, ik maak de 111 keuzes en doe 1 keer de spagaat; voor zover ik die nog kan!

Hoe doe jij dat?

Kom ervaren hoe het voor jou is en hoe het anders kan, tijdens deze workshop met de paarden. Voel je welkom met alles wat je bij je hebt!

MELD JE HIER AAN
Reacties