JIJ WEET DAT JE JEZELF (EN JOUW KIDS!)DE GROOTSTE DIENST BEWIJST, DOOR MENTAAL EN FYSIEK DE BESTE VERSIE VAN JEZELF TE ZIJN, 
TIJDENS EN/OF NA JOUW SCHEIDINGSPROCES!
MAAR WAAR HAAL JE DE TIJD EN DE MOED VANDAAN??

HÉT 1-1 HIGH END JAARTRAJECT

VOOR GELUK, GEZONDHEID

& (financiële) VRIJHEID 

Are You Ready for The Right Action(s) for YOU??

Je bent een gescheiden vrouw, of een vrouw in scheidingsproces,

die zich bewust is van haar waardevolle leven

op spiritueel gebied ben je ontwikkeld en je staat dan ook met beide benen op de grond

Je gaat zonder de vader van je kids verder door het leven

Op zich gaat het je redelijk "Goed" af

(in ieder geval voor de buitenwereld...jouw innerlijke wereld denkt daar anders over)

Want; het lukt je gewoonweg niet alleen...

er komt zoveel GEDOE, GEREGEL EN ELLENDE op je af dat je de tijd niet krijgt om alles te verwerken

en toch...

toch gaan de dagen "gewoon" door en zit jij intussen in de survivalmodus om overeind te blijven

voor Jezelf

&

voor jouw kids

en ja, zelfs voor je ouders, je vrienden, je familie, je werk, je klanten

want tsja, jij bent toch die sterke vrouw die alles kan?

Of...toch...niet...helemaal...alleen?

Ik wil graag Open en Eerlijk met je zijn

To the Point i.p.v. via allerlei omwegen, want mijn en jouw tijd en energie is kostbaar

Alles in me zegt dat dit de manier is voor jou om door jouw belemmerende processen te breken

Zonder in alle Valkuilen te hoeven stappen, waar ik in stapte

En als ik iets doe, doe ik het goed

Ga ik er VOL voor

Commiteer ik me volledig aan jou

Jouw processen, die niet eindeloos (voort) hoeven duren

Zodat jij van jouw Waardevolle tijd op Aarde iets duurzaams en moois maakt

Voor jezelf & zeker ook voor jouw kids (als je die hebt) en ook voor jouw familie, vrienden, collega's, werknemers, team

Want als het met jou goed gaat, maar dan Echt goed gaat

Kunnen zij van jou op aan, ben je Betrouwbaar, Veilig en een Liefdevolle vrouw waar ze maar wat graag bij willen zijn


Durf jij je (weer) te laten zien? Op een manier die geen ruimte meer biedt aan Schaamte en Schuldgevoelens?

Wil jij leven vanuit Zelfliefde en een Eigenwaarde waar je U tegen zegt

Ik snap helemaal waar je het over hebt Esther en ik wil me ook NU zo voelen! Laat me weten HOE!

DE WANHOOP NABIJ

✨ Eind 2021 verliet ik de vader van mijn kinderen ✨

Er volgde een tijd, waarin er ontzettend veel gebeurde, het was echt doffe ellende op ontzettend veel vlakken tegelijk. Daarnaast bokste ik ook niet normaal veel voor elkaar:

Ik regelde 2 woonplekken, van dec '21 tot maart '22, eerst op een camping, daarna in een fantastische woning

en dat in een tijd, waarin de huurwoningen extreem schaars waren, ik niet ingeschreven stond bij de woningvereniging en ik particulier moest gaan huren. 

En dan te bedenken dat ik nagenoeg geen geld had. Het deel waar ik recht op had na de scheiding ontving ik een jaar later pas. Tot die tijd diende ik alles te betalen van geld wat ik leende van mijn ouders en vrienden. Zonder die hulp had ik letterlijk en figuurlijk op straat gestaan.

Mijn 4 paarden die nog bij mijn ex-partner stonden dienden te verhuizen en zag ik een aantal maanden helemaal niet

wat de hel op aarde voor mij betekende... het niet naar de paarden toe mogen, maakte me letterlijk en figuurlijk ziek

De geliefde honden, Diva en Billy bleven bij mijn ex wonen

Dat vonden we het beste voor ze. Hun vertrouwde omgeving en voor de kids wel zo fijn, dat ze daar bleven wonen. Voor mij betekende dat een leven zonder hen, terwijl ze onderdeel waren van mijn gezin en ik heel veel met ze samen deed.

Door alle extreme stress, voor, tijdens en na de scheiding was ik amper in staat om te werken

ik had mijn handen vol aan mezelf en er voor zorgen dat het met de kids goed bleef gaan. Uiteraard gingen ook zij door een rouwproces, allemaal op hun eigen manier. Wel hebben we naast het verdriet ook altijd heel veel Liefde en Blijdschap gekend. Alle emoties waren welkom. Helaas ging mijn lichaam steeds meer pijn doen met o.a. een nekhernia als gevolg met extreme zenuwpijnen. Mijn eigen praktijk viel daardoor nagenoeg stil. Ik houd ontzettend van mijn werk en ook dat voelde aan als rouwen. 

Er moesten een advocaat aan te pas komen, omdat ik mijn geld maar niet terugkreeg

Naast het feit dat ik daar helemaal niet van ben, snapte ik er geen snars van. Alles stond zo goed beschreven in het samenlevingscontract, een kind kon de was doen en toch kreeg ik niet waar ik recht op had. Er gebeurde zoveel tegelijk op 1 dag...ik ging 's avonds naar bed en kon maar niet bevatten dat er zoveel ellende op 1 dag kon gebeuren. Slapen deed ik nog nauwelijks, dat lukte me niet door alle zorgen en een lichaam die in de survivalmodus stond

April '22 kon ik eindelijk mijn paarden verhuizen naar een hele mooie plek

Ik kon weer elke dag naar ze toe. Juli '23 overleed Polka op 30-jarige leeftijd. 23 Jaar hebben we lief en leed gedeeld. Weer een rouwproces erbij...

Ik diende van veel mensen afscheid te nemen...

Kort gezegd; Extreem pijnlijk.

Later in het proces kreeg ik soms de antwoorden wel; via-via, of rechtstreeks en kwamen mijn A-ha momenten, waarin mijn kwartjes vielen

Despo, onze Aussie, kwam in ons leven

In het huis waar ik woonde, mocht ik geen huisdieren houden. Een leven zonder hond, is voor mij nauwelijks te doen. Ik ging nogmaals met de verhuurders in gesprek en zij stemden in 💛! Despo kwam bij ons wonen; met hem is het leven zóveel leuker

Mijn bedrijf transformeerde in een praktijk, waarbij ik vrouwen in Scheidingsprocessen begeleid d.m.v. mijn professie en mijn levenservaring

wat moedige besluiten en keuzes vergde, die ik met veel Liefde en Succes voor mijn huidige klanten gemaakt heb

Zowel Online, als Live, met en zonder de paarden

Ik verkocht de paarden Ruben en Nova en alleen Sabah woont nu nog bij mij

Ruben heeft een fantastisch leven, waar hij veel met kinderen samen is. Nova woont bij een jongeman waar hij lekker veel energie kwijt kan. Met heel veel Liefde liet ik ze los, het zorgde uiteraard ook voor veel verdriet, een enorm gemis.

Wat zéker in deze opsomming thuishoort, is het feit dat ik me nu extreem Gelukkig, Gezond en (financieel) Vrij voel

ondanks dat ik op het moment van dit schrijven nog 24/7 fysieke pijn heb (veel minder dan voorheen gelukkig), ben ik de Gelukkigste (Ondernemende) Vrouw en Moeder van het hele Universum ✨ . Met de kids gaat het goed. Zij hebben alle vrijheid om te zijn wie ze willen zijn. Het kost mij echt totaal geen energie om voor ze te zorgen; ik krijg er letterlijk en figuurlijk heel veel energie, liefde en heel veel plezier van.

My Very Important Message For You:

LIEVE, MOOIE VROUW; er komt nooit een ideaal moment om te scheiden van jouw partner. Of het nu jouw eigen keus is, die van je partner, of van beiden...als er ideale momenten bestonden, hadden jullie die allang gevonden. Stel niet uit tot morgen, wat je vandaag kunt doen. Je ontkomt niet aan de Rollercoaster van Rouw, Verdriet en Pijn. Realiseer je echter ook nu dat daarna de Rust komt!

Zo is er ook maar 1 ideaal moment om volledig voor jezelf te kiezen en dat is NU

Jij wilt ook NU voluit kunnen leven; jouw scheidingsprocessen transformeren in "Sexy Energy"

Quit the Drama; Go Next Level; Full of Joy

Alleen weet je niet hoe

Je wilt wel nu voluit kunnen leven en je Tijd & Energie kunnen managen, maar je weet niet hoe

Het levert je zoveel Stress op

Beweeg erdoorheen en transformeer Stress in Energie die vóór jou werkt

Je mist de concrete handvatten

Je mist de tools hoe je dit in jouw leven kunt integreren

Jij wilt je soepel, snel en efficiënt door jouw scheidingsproces heen kunnen bewegen.

Tijd, Energie, Geld en Gezondheid (be)sparen om jouw Droomleven te manifesteren en dat van jouw kids. 

1 op 1 High End Coaching is DE manier om de vrouw te kunnen zijn waar je in eerste instantie Zelf (weer) helemaal Verliefd op wordt!

-Esther van Krieken-

Dit is echt mogelijk. Klinkt te mooi om waar te zijn?

Blijf lezen. Want ik laat je precies zien hoe jij dit kunt realiseren.

Ik ben Esther; jouw professionele Coach en Therapeut

*Ervaringsdeskundige*

Hoi, ik ben Esther! Zoals je inmiddels weet, ben ik eind 2021 gescheiden van de vader van mijn 3 fantastische kids. Ik zat in precies zo'n zelfde situatie als jij nu. Ik had last van stress, slecht slapen. pijn en had weinig energie over. Ik wilde me weer sterk en gezond voelen en de dingen die ik leuk vind vol energie kunnen doen.

Ik run sinds 2015 mijn eigen zeer Succesvolle Business, als coach en therapeut (m.b.v. paarden en ook zonder). Ik ben afgestudeerd als Psychosociaal Therapeut met een Master in Pre,- en Perinataal Trauma (zwangerschap en geboorte), ben Systemisch coach (organisatie,- en familieopstellingen), Hypnotherapeut (o.a. Quantum), Kindercoach, OERsterkcoach en NLP coach. Ik heb jong en oud gecoacht en heb hen o.a. via unieke coaching en therapie weer stevig in het leven gezet. Ik heb allerlei problemen en hulpvragen voorbij zien komen; van Burn-Out tot slaapproblemen en van ADHD tot psychoses, van Eetproblematiek tot Verslavingen en van niet meer naar school gaan tot levensmoe en alles ertussenin... Mijn ervaringen en skills kwamen in mijn eigen scheidingsproces ongelooflijk goed van pas. Ik ben heel sterk ontwikkeld in het bewaren van Rust en Overzicht en bij mij gaan ellende en plezier en joy prima hand in hand en mag naast elkaar bestaan. 

IK BEN ENORM GEDREVEN EN FOCUS ME ALTIJD OP DUURZAAM RESULTAAT

De ‘Ik hou van mij’ methode is een unieke methode die helpt om jou, de gescheiden vrouw, of in scheidingsprocessen te ondersteunen op elk vlak. Zowel psychisch als praktisch ben ik er voor je (een scheidingsproces kan ook nog lang erna doorgaan, dus voel je niet beschaamd om contact op te nemen, als je lang geleden al gescheiden bent). Middels persoonlijke therapie en coaching kom je er snel en efficiënt doorheen.

Ervaringen van vrouwen die eerder bij mij waren voor hun persoonlijke processen

” Mede dankzij Esther en haar paarden sta ik waar ik nu sta en geniet ik volop van het leven en mijn dochter” 
Marlein Erkens 
“Esther begreep de noodzaak van mijn vraag naar hulp meteen. Ze raakte gelijk de gevoelige snaar. We zijn nu veel sterker”
Karin Kelders
“Het moest met mij beginnen. Onze dochter veranderde als vanzelf mee”
Linda Frielink

1000+

Mensen begeleid naar Innerlijke Schoonheid, Vertrouwen in Zichzelf & het Ervaren van Vrijheid in alle facetten van het leven met de "Ik hou van mij" formule die (voor je) werkt!

+ 8 Jaar

ervaring als zelfstandig therapeut, coach/ spreker en Online Ondernemer

Missie

Starten bij de Basis; om van daaruit te bouwen aan Duurzaam resultaat voor een leven lang, zowel fysiek als mentaal

Wat je van ons mag verwachten:

High End Coaching en Therapie met een bewezen trackrecord

Professionele en Betrouwbare High End Coaching en Therapie met en/ of zonder paarden 


100% commitment

100% commitment naar jouw groei als vrouw in een scheidingsproces. Je gaat niet alleen zorgeloos door jouw processen; je gaat ook nog eens het leven leiden, waar je naar verlangt. Je bent het voorbeeld voor jouw dierbaren!

Persoonlijke aanpak

Persoonlijke aanpak; elke situatie is anders en vraagt om de juiste heling, stappen en acties. Liefdevol en met veel compassie word je begeleid met ook ruimte voor liefdevolle confrontaties en een duwtje in je rug, zodat je jouw Droomleven ook daadwerkelijk waar gaat maken!

Een High End Traject afgestemd op jou, zonder vastomlijnde procedures

Geen vaste procedures of eindeloos veel voorwaarden waar je aan moet voldoen. We brengen jouw situatie samen in kaart en starten waar jij op dit moment bent. Je krijgt een traject en aanpak op maat.

Je verbetert je fysieke, mentale én emotionele gezondheid in korte tijd. Hierdoor voel je je gesterkt in jouw keuzes en de daarbij behorende acties en stappen die je te zetten hebt. Je voelt je weer Gezond, Gelukkig en Vrij en kunt genieten van jouw nieuwe leven.

De elementen waar jouw Jaartraject uit bestaat:

Start-Up-Sessie

Samen met Esther breng je jouw situatie in kaart. Er wordt ingezoomd op jouw behoeftes, zodat er afgestemd kan worden wat jouw wensen en doelen zijn t.a.v. jouw proces.

Live(lifechanging)dagen

Tijdens deze live dagen gaan we aan de slag met de paarden (kan op verzoek ook zonder paarden). We sporen belemmerende overtuigingen op en toveren ze om tot jouw grootste Goud. This is where the Magic💫happens. Diezelfde dag zetten we het om in Actiegerichte zaken.

Online maandcalls

1:1 Coaching Calls met Esther. Struggles, strategie en actiepunten worden besproken. 

Chatsupport

Toegang tot de Chat (Telegram) met Esther, zodat je niet hoeft te wachten tot de volgende meeting met prangende vragen.

Lunchmeetings

Esther neemt jou mee uit lunchen om jouw doorbraken te vieren! Tevens zetten we jouw volgende doelen helder en duidelijk neer.

Academie/ Community

Het hele jaar toegang tot een hele waardevolle Academie en Community met gelijkgestemden. ✨Dit wordt jouw Tribe✨


Zet vandaag jouw eerste stap om Zelfliefde te gaan Belichamen

Ervaringen van vrouwen, die eerder bij "Ik hou van mij" waren voor hun persoonlijke processen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Wat er gebeurde toen ik me openstelde

"Het is fantastisch om te zien dat er een bijzondere wisselwerking kan zijn tussen een mens en een paard en dat paarden veel voor ons kunnen betekenen wanneer we ons openstellen voor ‘alles wat is’. Bedankt Esther!"
- Linda Pijnenburg -
Ms. Nameless
Add Your Stars
Het paard als spiegel
Dikke kus, Esther, wat je ons leerde is onbetaalbaar. Mooi mens ben je toch."
- Dymph Essenstam -
Ms. Nameless
Add Your Stars
Ik voel me Sterk
"Hey lieve Esther, ik wil je bedanken voor de laatste sessie (ook voor de andere keren hoor). Maar deze laatste heeft me heel veel goed gedaan. Ik voel me zo meer bij mezelf. En rustiger en met vertrouwen en niet afhankelijk . De ketens , die even nodig waren maar nu niet meer, voelen los. Pijn is minder en voel me sterk!"
- Esther Krebber -
Ms. Nameless
Add Your Stars

High End Jaartraject

Zijn mijn gegevens veilig bij jou?

JA, ik voldoe aan de eisen van de Wet en deel nooit zonder jouw toestemming jouw NAW gegevens en jouw proces

Krijg ik dit vergoed?

Nee, je dient dit zelf te bekostigen. Uiteraard ben je vrij om met je werkgever te overleggen, of zij de kosten (mee) willen dragen. Ook belastingtechnisch kun je navraag doen bij jouw adviseur.

Hoe vaak zijn de sessies?

3 Live dagen
6 Online meetings (incl. de Start-Up)
2 Lunchmeetings
Een jaar lang onbeperkt tot jouw Tribe en Academie

Wanneer zijn de sessies?

Deze worden samen met jou ingepland, waarbij we agenda's op elkaar afstemmen

Haal ik de investering er wel uit?

Dat ligt geheel aan jezelf. Veel gescheiden vrouwen halen het eruit. Mijn ervaring is dat een investering in jezelf (eigen proces) een teken is dat je jezelf en jouw proces (en die van je kids) serieus neemt. Wanneer het goed gaat met jou, gaat het goed met je kids en je onderneming of op de werkvloer. Alles gaat stromen met Eaz.

Kan ik ten alle tijden instromen?

Alleen wanneer er nog plek is. Het traject wordt helemaal afgestemd op jou. Mijn tijd kan ik maar 1 keer besteden en ik ga voor hoogwaardige kwaliteit. Deze kan ik alleen waarborgen als ik zorgvuldig met mijn tijd en energie omga.