Over mij - Ik Hou Van Mij Academie
Foto bij de boom klein formaat

Esther Van Krieken

Oprichtster Ik hou van mij Therapie & Coaching en Online Academie

Over mij

Ik ben in 2015 mijn eigen praktijk gestart. Toen ik zelf moeder werd, besefte ik me pas echt hoe belangrijk het is om bewust te zijn van de veranderingen die dit met zich meebrengt. Ik zei voordat ik moeder werd altijd dat ik ook nog “gewoon Esther” wilde blijven. Ik was mezelf echter aardig kwijt geraakt, wat leidde tot wat ik graag “mijn inkeer” noem. Ik kwam erachter dat ik helemaal mijn eigen leven niet leidde en de hele tijd bezig was om het “voor de ander goed te doen.” Tijd om mijn eigen roer om te gooien. Ik heb mijn passie helemaal gevonden in dit wat ik nu doe: therapie en coaching, workshops en lezingen en een online academie, waarin ik mijn ei helemaal kwijt kan. Ik kom iedere dag met veel plezier en energie mijn bed weer uit en dat gun ik jou ook!

Ik vind het belangrijk mensen, groot en klein, te zien zoals ze echt zijn. Iedereen heeft een eigen, uniek verhaal en verdient het om gezien en gehoord te worden. Afstemmen op ieders behoefte is dan ook één van mijn unieke kwaliteiten.

Wordt dagelijks geïnspireerd! Echte verbinding met jezelf en je (toekomstige) gezin komt niet vanzelf en je wordt in het dagelijks leven aardig uitgedaagd om bij jezelf te blijven. Je kunt mij persoonlijk volgen op Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube en Soundcloud. Connect met de juiste energie en omgeving, dat gaat je onwijs veel opleveren. 

Ik ben erg dankbaar dat ik dit werk mag doen. Waar ik ook onwijs dankbaar voor ben, is dat wij als gezin en ik ook als begeleider “onderdeel ben” van de Kids Vibration Kids Acadamy.

Een omgeving, waarin het kind mag leren op een manier die echt bij hem/ haar past!

Mijn kernwaarden zijn:

Ik stel je graag voor aan mijn dierenteam:

Ik ben Polka, de wijze Arabische Volbloedmerrie, geboren in 1993 en daarmee de oudste van de kudde. Ik woon al sinds 2001 bij Esther. Samen hebben we al heel veel beleefd en vooral ook heel veel kilometers gemaakt. Ik heb nl. een super uithoudingsvermogen, ben daarnaast heel gevoelig, reageer op minimale signalen, ben (nog steeds) watervlug en vooral super geduldig. Ik ben heel intuïtief en begeleid jou graag door jouw processen. Heb je eenmaal mijn hart veroverd, dan heb je een vriendin voor het leven aan mij! Maar pas op, want ik verover ook met gemak jouw hart…

Polka 

Ik ben Sabah, Arabische Volbloedmerrie, geboren op 27 juli 2016. Sinds 5 juli 2017 woon ik hier. Ik heb een superfijne basis gehad en heb tot ik hiernaartoe verhuisde, in een fijne kudde gelopen samen met mijn moeder. Ik ben heel erg goed in Mezelf Zijn! Ik ben erg gevoelig, eigenwijs, lief, duidelijk, zachtaardig, speels, heb veel humor en mag nog veel leren. Daar heb ik gelukkig alle tijd voor en ik vind het heerlijk om het liefst al die mensen, die hier komen op mijn eigen manier te onderzoeken. Om mij kun je eigenlijk niet zo heel goed heen, want ik kan ook erg aanwezig zijn. Grenzen aangeven is dus wel fijn, dat schept voor mij ook duidelijkheid.

Ik ben Nova, een Arabische Volbloed ruin, geboren op 13 juni 2018. Sinds 30 mei 2020 woon ik hier. Ik heb een superfijne basis gehad en dat merk je in hoe ik ben. Ik ben heel zachtaardig, stabiel en erg mensgericht en ook vliegensvlug en een echte jongen. Ik speel heel graag!

Ik ben Ruben, een mixje waar in ieder geval Welsh (voor de kenners; in Welsh zit ook Arabierenbloed) in terug te vinden is en ben geboren in mei 2010. Eind augustus 2016 werden Esther en haar kinderen Jens, Finn en Liv in 1 klap verliefd op mij. Dat zegt meteen veel over wie ik ben en wat mijn uitstraling en karakter doet met mensen. Ik ben heel lief, geduldig, speels, aanhankelijk, duidelijk aanwezig, tikkeltje eigenwijs, zorgzaam, een vriend waar je letterlijk en figuurlijk tegenaan en op mag leunen en ik raak niet zo snel van mijn pad.

   

Onderstaande opleidingen heb ik met succes afgerond:

 • CREF Master Psychosociaal Therapeut
 • Oersterk Coach
 • EMDR, Oncologie, CREF Workflow
 • Kinder,- en opvoedcoach bij Tea Adema
 • NLP
 • Windopleiding; systemisch coachen m.i.v. paarden, Kracht van de Kudde
 • 3 PK kindercoach (met paarden)
 • Medische BasisKennis, Con Amore Post HBO
 • Embryologie, Jaap van der Wal
 • From womb to world, Anna Verwaal
 • Psychosomatiek (Henk Fransen)
 • Erkend Hypnotherapeut bij Hypnoworld Opleidingen en Hypnoseinstituut Nederland
 • Natural Horsemanship
 • Parelli
 • (H)eerlijk met paarden
 • Vernieuwend paardrijden
 • Body Awareness
Ik Hou Van Mij Academie draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches