"KUS JEZELF WAKKER "

Herken jij ook een uitgeblust, onrustig en onveilig gevoel?
Jouw hedendaagse STRUGGLES worden hier omgevormd in jouw grootste GOUD! Helen doe je van binnenuit. Geen aangeleerde trucjes, maar je Ware Ziel Wakker Kussen.. Beperkende patronen en gedachten verdwijnen als sneeuw voor de zon en je gaat het leven leiden, waarvoor je echt geboren bent;

Life is your Birthright!

pan>

Herken jij ook een uitgeblust gevoel?

Jouw hedendaagse STRUGGLES worden omgevormd in jouw grootste GOUD! Helen doe je van binnenuit. Geen aangeleerde trucjes, maar Je Ware Ziel Wakker Kussen. Beperkende patronen en gedachten verdwijnen als sneeuw voor de zon en je gaat het leven leiden, waarvoor je echt geboren bent;

Life is your Birthright!

Er is altijd wel iets wat je tegenhoudt, in de weg staat, een goed excuus om er pas morgen mee te beginnen. Je moet het altijd maar alleen zien te doen.

Nu dus niet meer.

Ik en de paarden staan je bij en helpen je er liefdevol en duidelijk aan herinneren, waarvoor je het allemaal doet.

null

null

null

Herkenbaar?

ELKE FASE VAN JE LEVEN HEEFT EEN EIGEN CYCLUS EN KENT EIGEN PROCESSEN

& HET IS EEN HERHALING VAN PATRONEN...

Dat geldt ook voor een scheidingsproces en voor het afgescheiden zijn van je Ware Ziel. Het leidt je weer terug naar jouw basis. En wat als je niet zo goed weet en voelt, of die basis wel zo stevig is?

Vergelijk het met een huis:

Er dient eerst een stevige fundering aangelegd te worden, voordat het huis gebouwd wordt. Wordt dit niet gedaan, dan ontstaan er al heel snel scheuren en met een beetje pech, dondert de hele boel in elkaar:

Dat gevoel herken je maar al te goed

De basis van ons als mens start bij het begin:

Wat is er ontstaan en gebeurd in jouw voorgaande generaties? Als je weet dat trauma 7 generaties teruggaat... Tegelijkertijd zit er ook enorm veel kracht daar. Hoe ben je verwekt, hoe was jouw tijd in de baarmoeder en hoe ben je ter wereld gekomen? Dit alles heeft een immense invloed op wie jij vandaag de dag bent. Op hoe je je voelt, hoe je je gedraagt. 

Wanneer je je hierin laat begeleiden door mij en jij zelf mag ontdekken wie je nu bent en wie je wilt zijn, wordt het leven een stuk leuker, overzichtelijker en verloopt jouw hele proces soepeler en makkelijker.

JE KUST JE WARE ZIEL WAKKER

Dat is een belofte die ik je hierbij doe.

Je gaat een stuk liever zijn voor jezelf en tegelijkertijd mogen de trauma's transformeren in jouw grootste kracht en goud. 

Onrust
Onveilig
Moe
Stress
Hoe nu verder???

+500

Mensen begeleid naar Innerlijke Schoonheid, Vertrouwen in Zichzelf & het Ervaren van Vrijheid in alle facetten van het leven met de "Ik hou van mij" formule die (voor je) werkt!

+8 jaar

ervaring als professional/ zelfstandig therapeut, coach

Missie

Duurzaam resultaat voor een leven lang, zowel fysiek als mentaal

Voorbeeld case

Manlief komt thuis na een dag “hard werken”. Op zijn werk loopt zowat iedereen over en hij, lijdende aan het helperssydroom, denkt daar altijd alles te moeten fixen. Ikzelf heb de hele dag tussen alle afspraken door op en neer gerend en ben bekaf. Onze dochter Sam van 5 was ziek vanochtend, zodat ik halsoverkop oppas moest regelen, want ze kon niet naar school.

Ruben, onze zoon van 8, wilde aanfietsen naar school; wat denk je…lampen kapot en natuurlijk was er nergens een reservelamp te vinden. Dus in de auto en weggebracht. Toen ik thuiskwam, waren opa en oma er, de rotsen in de branding en kon ik naar mijn werk.

Als zelfstandige doe ik veel te veel zelf…daar moet ik ook nog eens iets aan veranderen. Maar niet vandaag, want vandaag loopt het al niet zoals ik wil. En daar ga ik weer, hetzelfde riedeltje, brandjes blussen, mijn werk niet af en weer naar huis. Ik kan wel janken…Oma heeft eten gekookt en na het eten gaan ze naar huis. Sam moet om de haverklap overgeven en vanavond hebben we eigenlijk ook nog onze sportavond. Maarja, dat gaat m natuurlijk niet worden zo. Manlief gaat wel, want hij heeft het zo hard nodig (tsja, wat dacht je van mij?!?).

Als Sam en Ruben op bed liggen, na een hoop gedoe, gekots en ook nog een verhaaltje wat ik op de automatische piloot afdraai, plof ik er zelf om 21u ook in, waarna ik niet in slaap kom. De hormonen gieren door mijn lijf, voel me mega gestresst en doe door alle kopzorgen geen oog dicht.

Ik hoor manlief thuiskomen, maar doe alsof ik slaap…ik heb echt geen puf meer voor een goed gesprek en al helemaal niet voor seks. Laat maar zitten voor de zoveelste keer. Midden in de nacht val ik eindelijk in slaap om de volgende dag weer doodmoe aan de nieuwe dag te beginnen…

Dit kan ook anders

We gaan de oorzaak van de oorzaak onderzoeken en ermee aan de slag. Dit gaan we duurzaam behandelen, geen korte termijn oplossing, maar blijvend resultaat.

Het begint allemaal met de zin/ levensvisie “Ik hou van mij”. Ik en de paarden gaan je helpen het te leren voelen, zodat jouw leven verloopt op een manier die daar helemaal bij aansluit.

Voorbeeld case

Hèhè, eindelijk vakantie. Wat ben ik daaraan toe zeg! De vraag aan mijn werkgever of ik opslag krijg, komt na de vakantie wel weer. Nu eerst even relaxen.


Ik hoop dat ik het na de vakantie durf aan te kaarten bij hem. Bij de gedachte alleen al, breekt het angstzweet me uit, eerlijk gezegd. Het is nogal een dominant ventje. Doet me nogal aan mijn vader denken, die werd al boos als ik hem alleen maar ” verkeerd” aankeek.

Ik zou zo graag willen dat ik er geen last meer van had. Ik heb er al menig therapie en coaching op zitten, maar met dominantie kan ik nog steeds niet omgaan. Ik klap dicht, ga stotteren en het liefst loop ik keihard weg. Krijg er knallende hoofdpijn van en prop me daarna vol met snoep en chips.

Mijn ex heeft ook van die dominante trekjes. Die houd ik ook liever “te vriend”. Gelukkig zijn de kids inmiddels oud genoeg om hun eigen boontjes te doppen en heb ik daar niet zoveel omkijken meer naar.


Alhoewel… Bart rolde afgelopen zaterdag om 5.30u binnen na een avondje stappen. 17 Is hij; stomdronken en ik vraag me af of hij ook nog drugs gebruikt had. Sofie, van 19, woont op kamers. “Studeren” noemen ze dat. Gaat een keer of 4 in de week op stap en heeft nogal wat foute vriendjes gehad in het verleden.

Ik ga morgen op vakantie, alleen. Heel eerlijk gezegd, ik vind het fijn om even alleen te zijn en tegelijkertijd vliegt de angst me naar mijn keel en durf ik helemaal niet te gaan... Ik heb eerlijk gezegd geen flauw idee wie ik nu werkelijk ben en of ik mijn werk nog wel leuk vind…maarja, dat zien we na de vakantie wel weer…

Wat gaat het je brengen?

Jij voelt je na het Wakker Kussen van Jezelf mooi, uitgerust, fit, energiek, full of life, in love with life, je doet waar je blij en gelukkig van wordt en je neemt de verantwoordelijkheid over het leven zelf.

Jouw dierbaren varen er automatisch op mee!

Ervaringen

De ervaringen van anderen

Iris van Wijlen
MANAGEMENT POLITIE

"Een jaar geleden kwam ik in contact met Esther en haar praktijk: ik hou van mij. Ik vond het ontzettend spannend om aan mijzelf te gaan werken, maar wat was dat nodig. Door Esther en haar paarden lukt het mij steeds beter om tot mijn kern te komen. Laat ik verdriet toe in mijn leven, kom ik er steeds meer achter wie ik eigenlijk echt ben. Het is intensief en ik ben er nog niet, maar met Esther aan mij zijde weet ik zeker dat het goed komt! Ik ben Esther ontzettend dankbaar voor alle inzichten. Ik raad iedereen aan om kennis met haar te maken. Niet alleen als het even tegen zit, ik geloof dat het op zijn tijd goed is om een keer echt naar jezelf te kijken. Dan ben je bij Ik hou van mij, op de goede plek. "

Frouke Sikkema

"Lieve Esther, Het heeft even geduurd maar kan nu nog beter zien/ervaren wat de diepe verschuiving is, die samen met jouw liefdevolle hulp op gang is gezet. De verschuiving naar binnen, erkennen toelaten en weten dat het veilig is hier te zijn in dit/mijn lichaam. Het grote geschenk uit liefde. De kramp om het lichaam in leven te houden op basis van de afhankelijkheid, hulpeloosheid als baby, waar ik heb besloten hier niet te willen zijn is verzacht. Het beeld is verschoven naar positief/ realiteit en het leven genieten en samen delen. Mijn leven. Wat een rijkdom en power dat is. Ik heb gevoeld en voel dat ik iemand ben om onwijs veel van te houden en in de 1e plaats door mijzelf. Ik ben niet meer lost in space maar laat me zakken in het hier en nu. Elke keer weer. Om van binnen naar buiten de verbinding te voelen. De kern/bron is het krachtveld en langzaam wen ik aan dat gevoel. Het bestaan geeft me precies waar ik aan toe ben en nog meer. De support gaat als vanzelf ….amazing… DANKBAAR EN NOG MEER DANKBAAR voor alle prachtige mensen, dieren en onze prachtige aarde. Dank je wel en een hele grote hug Toevoeging: Ik zit op een koor, tekenles, ga dansen, paardrijden, (vrijwilligster) samen werken op een hele mooie plek. Heb Lieve vriendinnen om leuke dingen mee te doen en uit te wisselen. Dat was lang niet zo… Nieuwe oude contacten op zielsniveau met potentie…. ECHT ik doe steeds meer in verbinding met wat is…met wat ik ben , waar ik goed in ben en kan me uiten vanuit echte ontspanning. en nog bedankt voor je mooie mok dat is ook een hele leuke reminder!!! XXX Frouke"

Anneke van der AA
SECRETARESSE SIEBEN ADVOCAAT

"Esther runt ‘Ik hou van mij’ met oprecht de beste intentie om een ander mens het meest waardevolle cadeau te geven dat er is: Dat je van jezelf houdt! Niet met egoïsme als doel, maar met zorgen voor jezelf. En dat dat belangrijk is, weet ik uit eigen ervaring, anders schreef ik dit niet. Esther helpt mij, samen met haar paarden, in alle rust en met een overtuiging dat het iedereen gegund is om de persoon lief te hebben die in je leven het allerbelangrijkste voor je zou mogen zijn; jezelf. Omdat alleen dan je het meeste van waarde kan zijn voor anderen om je heen. En omdat je met jezelf altijd het langste samen bent. Het cadeau wat Esther me probeert te geven, is een moeilijke om aan te nemen voor mij, anders was ik daar niet. Maar ze gelooft erin dat ik het verdien. Ze laat me begrijpen waarom ik het zo moeilijk vind om van mezelf te houden en waarom het me in mijn eentje niet is gelukt om dat voor mezelf te voelen. En ze krijgt dat langzaam maar zeker ook voor elkaar. Daar ben ik haar nu al dankbaar voor, ook al ben ik er nog niet. Ik zou daarom ook zo graag wat leuks schrijven over de therapie die Esther me biedt. Omdat ze niets dan lof verdient en omdat ik iedereen wel een ‘Esther met paarden’ gun. Maar het zou niet eerlijk van me zijn om de therapie bij ‘Ik hou van mij’ leuk te noemen. Ik vind het zwaar, confronterend en soms ook bijzonder pijnlijk. En toch ga ik er graag heen. Bij Esther en haar paarden gebeuren hele mooie, bijzondere dingen. Verklaren wat deze dieren doen, kan ik niet, maar ze zijn prachtig en ze wijzen mij feilloos de weg en leren me samen met Esther de lessen waar ik mee verder kan. Ze zijn zonder oordeel, ze bieden me veiligheid en vertrouwen. Net als Esther. Ik werk aan het zorgen voor mijn persoon, durf in spiegels te kijken en blikken in het verleden te werpen. Ik durf te huilen en het moeilijk te hebben. En misschien nog wel het engst: Ik durf in het nu en met een blik op de toekomst, te voelen hoe ik voor mezelf wil zorgen, voor mijn kinderen en hoe ik van waarde voor anderen wil zijn. Gewoon zoals ik ben. Omdat ik hou van mij…"

Rik Sieben
EIGENAAR BIJ SIEBEN ADVOCATEN

"Esther heeft samen met haar paarden zowel het leven van onze kinderen als ons gezin verrijkt. Het traject dat wij als gezin bij Esther hebben gevolgd was voor ons allemaal, op onze eigen wijze, een leerzame ervaring, waarmee we verder zijn gekomen in onze persoonlijke ontwikkeling. Wij hebben twee fantastische kinderen (8 en 9) met ieder hun eigen ik. Deze eigen ik levert de kinderen veel op, maar zorgt soms ook voor spannende situaties. Zeker wanneer het gaat om nieuwe situaties. Om spannende situaties te voorkomen vertoonden beide kinderen vluchtgedrag en verwerkten ze de spanningen op hun eigen manier. De een trok zich terug in zijn eigen wereld en de ander werd boos op de wereld. Hierdoor ontliepen de kinderen nieuwe kansen en mogelijkheden. Uiteindelijk hebben wij als ouders gekozen voor een therapietraject bij Esther. Ik kende Esther nog niet, maar vanaf het begin was er een klik en waren wij bijzonder welkom. Tegelijkertijd was er ook een verrassing. Om de kinderen te kunnen helpen stelde Esther voor dat eerst wij als ouders met Esther in gesprek zouden gaan. Volgens Esther is het belangrijk om eerst de ouders en de omgeving van de kinderen te leren kennen, zodat zij de oefeningen met de kinderen nog beter zou kunnen laten aansluiten. Uiteindelijk hebben we als ouders twee gesprekken gevoerd en hebben we zelfs met de paarden geoefend. Dit was spannend en bijzonder tegelijkertijd. Ik had nog nooit op een dergelijke manier met paarden gewerkt. Het was echter zeer leerzaam en confronterend. Immers de paarden waren als het ware spiegels, welke je direct de gevolgen van je eigen handelen laten zien. Ben je niet duidelijk genoeg dat luisteren ze niet, voel jij je niet lekker dan voelen ze dat, ben je onzeker dan confronteren ze je hiermee, etc. Daarna is Esther een op een met de kinderen aan de slag gegaan. Beide kinderen gingen iedere keer met plezier naar Esther en de paarden toe. Beide kinderen hebben veel geleerd en waren ook bijzonder trots om dit te laten zien. Beide kinderen gingen na het traject met Esther het leven met nog meer plezier en vertrouwen tegemoet. Al met al was het dus niet alleen voor de kinderen een bijzondere en waardevolle ervaring maar ook voor ons als ouders. Niet alleen hebben de kinderen uiteindelijk zich zelf beter leren kennen en leren vertrouwen, maar hebben ook wij als ouder meer inzicht in onze kinderen en onze invloed op onze kinderen. Wij zijn Esther en haar paarden dan ook zeer dankbaar voor deze bijzonder leerzame ervaring. "

Patricia Vermeer
THERAPEUT / COACH ROBINS FLOW KINDERCOACHING

"Enige tijd geleden mocht ik deelnemen aan een ouder-workshop bij Esther om te proeven wat er mogelijk is in coaching met behulp van paarden. Dat had ik als erg prettig en bijzonder ervaren om dit te mogen meemaken. Vanaf dat moment is het contact tussen Esther en mij gebleven. Een vervolg op die ouder-workshop was dan ook een natuurlijk proces en zo stond ik afgelopen woensdagochtend bij de paardenbak na een warme begroeting van de honden van Esther en daarna ook van Esther. Na een gesprek over wat er op het moment speelt in mijn leven en vooral wat ik nodig had voor nu gingen we de bak in. Esther pakte materiaal en gaf mij uitleg over wat de bedoeling was. Terwijl ik aan de slag ging met mijn proces voor dat moment en het leggen van de afgelegde weg van het startpunt naar het nu, ging zij 1 van de paarden uit de bak halen om mij te begeleiden in dit proces. Het werd Djarfur en het is voor mij een bijzondere en intense sessie geworden. Samen met Djarfur liep ik het pad dat ik zelf neergelegd had en hij gaf duidelijke signalen voor mij af. Momenten waar ik bij stil mocht staan en momenten waarbij ik door mocht gaan. Daar was het genoeg geweest om bij stil te blijven staan. In beweging komen was daar de boodschap Aan het einde van de sessie was het duidelijk aan alle paarden en ook aan de honden Simba en Diva te zien dat ik mijn doel dat ik had uitgesproken aan het begin had bereikt. RUST. Alles was op dat moment met elkaar verbonden in rust. Het is dat ik het zelf gezien heb met eigen ogen, anders zou ik het niet geloofd hebben als het me verteld was. Dat moment zal me altijd bij blijven. Net zoals dat Simba ons iets heel duidelijk liet zien. Om het vervolgens nog een keer te doen. En dat raakte mij diep van binnen. En Diva die vanaf het begin tegen me aan plakte om te laten voelen dat ik zeker niet alleen sta. En jij Esther hebt vanuit je eigen authenticiteit straal je de rust uit en geef je de ruimte aan degene die je voor je hebt. Je laat iemand ook echt in zijn of haar eigen waarde zonder op enige wijze iets te sturen. Je blijft bij wat er is, wat maakt dat de inzichten en gevoelens ook kunnen vallen vanuit mijn eigen IK. Het heeft me ook duidelijk gemaakt dat er nog een en ander te doen is voor mezelf in mijn eigen tempo en dat dit gaat gebeuren weet ik ook 100% zeker. Geen moment voelde ik me niet fijn, het voelde heel vertrouwd, welkom en heel natuurlijk verliep het proces. Esther dank je wel, mooi mens. Dank je wel voor deze kans en vooral de inzichten die jij mij samen met de paarden en de honden hebt helder gekregen. Dit kan niemand mij ooit nog afnemen"

Rik Sieben
EIGENAAR BIJ SIEBEN ADVOCATEN

"Esther heeft samen met haar paarden zowel het leven van onze kinderen als ons gezin verrijkt. Het traject dat wij als gezin bij Esther hebben gevolgd was voor ons allemaal, op onze eigen wijze, een leerzame ervaring, waarmee we verder zijn gekomen in onze persoonlijke ontwikkeling. Wij hebben twee fantastische kinderen (8 en 9) met ieder hun eigen ik. Deze eigen ik levert de kinderen veel op, maar zorgt soms ook voor spannende situaties. Zeker wanneer het gaat om nieuwe situaties. Om spannende situaties te voorkomen vertoonden beide kinderen vluchtgedrag en verwerkten ze de spanningen op hun eigen manier. De een trok zich terug in zijn eigen wereld en de ander werd boos op de wereld. Hierdoor ontliepen de kinderen nieuwe kansen en mogelijkheden. Uiteindelijk hebben wij als ouders gekozen voor een therapietraject bij Esther. Ik kende Esther nog niet, maar vanaf het begin was er een klik en waren wij bijzonder welkom. Tegelijkertijd was er ook een verrassing. Om de kinderen te kunnen helpen stelde Esther voor dat eerst wij als ouders met Esther in gesprek zouden gaan. Volgens Esther is het belangrijk om eerst de ouders en de omgeving van de kinderen te leren kennen, zodat zij de oefeningen met de kinderen nog beter zou kunnen laten aansluiten. Uiteindelijk hebben we als ouders twee gesprekken gevoerd en hebben we zelfs met de paarden geoefend. Dit was spannend en bijzonder tegelijkertijd. Ik had nog nooit op een dergelijke manier met paarden gewerkt. Het was echter zeer leerzaam en confronterend. Immers de paarden waren als het ware spiegels, welke je direct de gevolgen van je eigen handelen laten zien. Ben je niet duidelijk genoeg dat luisteren ze niet, voel jij je niet lekker dan voelen ze dat, ben je onzeker dan confronteren ze je hiermee, etc. Daarna is Esther een op een met de kinderen aan de slag gegaan. Beide kinderen gingen iedere keer met plezier naar Esther en de paarden toe. Beide kinderen hebben veel geleerd en waren ook bijzonder trots om dit te laten zien. Beide kinderen gingen na het traject met Esther het leven met nog meer plezier en vertrouwen tegemoet. Al met al was het dus niet alleen voor de kinderen een bijzondere en waardevolle ervaring maar ook voor ons als ouders. Niet alleen hebben de kinderen uiteindelijk zich zelf beter leren kennen en leren vertrouwen, maar hebben ook wij als ouder meer inzicht in onze kinderen en onze invloed op onze kinderen. Wij zijn Esther en haar paarden dan ook zeer dankbaar voor deze bijzonder leerzame ervaring. "

Patricia Vermeer
THERAPEUT / COACH ROBINS FLOW KINDERCOACHING

"Enige tijd geleden mocht ik deelnemen aan een ouder-workshop bij Esther om te proeven wat er mogelijk is in coaching met behulp van paarden. Dat had ik als erg prettig en bijzonder ervaren om dit te mogen meemaken. Vanaf dat moment is het contact tussen Esther en mij gebleven. Een vervolg op die ouder-workshop was dan ook een natuurlijk proces en zo stond ik afgelopen woensdagochtend bij de paardenbak na een warme begroeting van de honden van Esther en daarna ook van Esther. Na een gesprek over wat er op het moment speelt in mijn leven en vooral wat ik nodig had voor nu gingen we de bak in. Esther pakte materiaal en gaf mij uitleg over wat de bedoeling was. Terwijl ik aan de slag ging met mijn proces voor dat moment en het leggen van de afgelegde weg van het startpunt naar het nu, ging zij 1 van de paarden uit de bak halen om mij te begeleiden in dit proces. Het werd Djarfur en het is voor mij een bijzondere en intense sessie geworden. Samen met Djarfur liep ik het pad dat ik zelf neergelegd had en hij gaf duidelijke signalen voor mij af. Momenten waar ik bij stil mocht staan en momenten waarbij ik door mocht gaan. Daar was het genoeg geweest om bij stil te blijven staan. In beweging komen was daar de boodschap Aan het einde van de sessie was het duidelijk aan alle paarden en ook aan de honden Simba en Diva te zien dat ik mijn doel dat ik had uitgesproken aan het begin had bereikt. RUST. Alles was op dat moment met elkaar verbonden in rust. Het is dat ik het zelf gezien heb met eigen ogen, anders zou ik het niet geloofd hebben als het me verteld was. Dat moment zal me altijd bij blijven. Net zoals dat Simba ons iets heel duidelijk liet zien. Om het vervolgens nog een keer te doen. En dat raakte mij diep van binnen. En Diva die vanaf het begin tegen me aan plakte om te laten voelen dat ik zeker niet alleen sta. En jij Esther hebt vanuit je eigen authenticiteit straal je de rust uit en geef je de ruimte aan degene die je voor je hebt. Je laat iemand ook echt in zijn of haar eigen waarde zonder op enige wijze iets te sturen. Je blijft bij wat er is, wat maakt dat de inzichten en gevoelens ook kunnen vallen vanuit mijn eigen IK. Het heeft me ook duidelijk gemaakt dat er nog een en ander te doen is voor mezelf in mijn eigen tempo en dat dit gaat gebeuren weet ik ook 100% zeker. Geen moment voelde ik me niet fijn, het voelde heel vertrouwd, welkom en heel natuurlijk verliep het proces. Esther dank je wel, mooi mens. Dank je wel voor deze kans en vooral de inzichten die jij mij samen met de paarden en de honden hebt helder gekregen. Dit kan niemand mij ooit nog afnemen"

Wil jij ook? 

Een leven waar je U tegen zegt.

Niet pas aan het einde, maar tijdens jouw leven voel je je

helemaal voldaan en haal je werkelijk alles uit het leven wat er in
zit!

Wil jij ook? 

Een leven waar je U tegen zegt.

    Niet pas aan het eindemaar tijdens jouw leven voel je je
    helemaal voldaan en haal je werkelijk alles uit het leven wat er in
    zit!

Over

Esther van Krieken

Ik ben Esther van Krieken, sinds eind 2021 alleenstaande moeder van 3 fantastische kids. We wonen samen met onze hond Despo in het prachtige Berlicum.


De paarden wonen op een fantastische plek aan de bossen, waar ook mijn praktijk gevestigd is. Ik heb er al menig studie op het gebied van Trauma, Gezondheid & Leefstijl opzitten, maar wellicht ben ik nog wel meer gevormd door het leven zelf. De nodige levenservaringen maken dat ik me heel goed in kan leven in anderen. Ik voel aan wat dienend is in het proces van een ander.


In mijn eigen scheidingsproces kwam ik er o.a. achter dat ik afgescheiden leefde van mezelf...werkelijk je hele leven komt op z'n kop te staan; in alle opzichten. Het feit dat ik voelde, ervoer en wist dat ik altijd thuis kon komen bij mezelf, heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk gered en maakt dat ik me een hele gelukkige vrouw voel.


Ik heb me altijd al aangetrokken gevoeld tot dieren, tot honden en paarden in het bijzonder. Ik heb het voorrecht met ze te mogen leven en met ze te werken. Ik sta iedere dag met plezier op en sta jou heel graag bij in jouw eigen unieke proces!

Ook door mij verzorgd:

null

HPC
trainingen/ workshops

null
Radboud Universiteit
lezing

Heb jij het lef?

Ben jij die vrouw die er helemaal klaar voor is?

Om het leven te gaan leiden, waarvoor je Echt Geboren bent? Geen excuses meer, maar het voorbeeld zijn voor jouw kinderen, het heft in eigen handen nemen en de verantwoordelijkheid voor jouw geluk en dat van jouw dierbaren zelf in de hand hebben? Wil jij voelen dat je van jezelf houdt en je vanuit Zelfliefde verbinden met anderen? Voel je dan welkom met alles wat je bij je hebt.
Morgen zou je willen dat je het vandaag gedaan had 

Stel niet meer uit tot morgen, wat je vandaag nog kunt veranderen. Het is een duurzaam traject en er is maar beperkt plek.

NU IS HET TIJD VOOR JOU


Laat je leven niet aan je voorbij gaan. Leidt je leven, i.p.v. te lijden. Als je nu niet instapt, ben je morgen nog steeds moe, doen je kinderen nog steeds lastig, val je nog steeds uitgeblust in slaap, sta je de volgende dag weer gebroken op, gaan de hormonen weer met jou aan de haal, zit je weer de hele dag in die baan die je echt niet leuk meer vindt, voel je nog steeds die eindeloze pijn…kortom; kijk je in de spiegel naar een persoon die je helemaal niet wilt zijn!

Je Kust jouw Ware Ziel Wakker;

Je gaat (weer) houden van jezelf

Helen doe je van binnenuit. Geen aangeleerde trucjes, maar duurzaam transformeren. Beperkende patronen en gedachten verdwijnen als sneeuw voor de zon en je gaat het leven leiden, waarvoor je echt geboren bent; Life is your Birthright. Kies voor jezelf, waarbij je los gaat laten en met humor naar het leven gaat kijken.

null

null

null

Hoe gaat het in zijn werk?

Het traject bestaat uit een plan op maat. 


Sessies kunnen evt. deels online plaatsvinden.01

Telefonisch kennismakingsgesprek 

Hierin gaan we ontdekken of we een match zijn(

max. 15 minuten)

02

We plannen jouw dag(en) in

Het zijn hele dagen van 9.30u tot 16.30u bij Ik hou van mij, of op een andere geschikte locatie. Tijdens de dag neem ik je mee voor een heerlijke lunch, waar we diepgaande gesprekken kunnen voeren en/ of kunnen lachen samen tot onze kaken er zeer van doen.

03

We zien elkaar!

De dag(en) gaan we er samen voor zorgen dat jouw leven op rolletjes gaat verlopen. Trauma('s) wordt Kracht(en) en getransformeerd in jouw Goud

Al met al een zeer uitgebreid ALL-INN traject, omdat jij het jezelf gunt.
Jouw dierbaren gaan hier uiteraard de vruchten van plukken, omdat jij het voorleeft.


Het telefonisch kennismakingsgesprek vindt plaats binnen 3 weken na invullen van jouw aanvraag en bij een match plannen we daarop volgend direct alle afspraken in. Jij gaat de Zelfliefde tot in elke cel van je lichaam voelen.


Laat het me weten en ik neem contact met je op:

BONUSSEN

Als bonus ontvang je de onderstaande E-books en de veel geprezen en unieke Online Cursus “Jouw stappen op weg naar blijvende groei“.

Je leest & ervaart hier alles over jouw eigen hele vroege leven en de impact die deze tot het moment dat je dit leest toe op jouw huidige leven heeft.

Niet alleen zijn ze alle prachtig geïllustreerd; ze staan ook vol met zeer praktisch toepasbare oefeningen voor snel resultaat.


Jij staat aan het roer van jouw huidige leven!

Laat het me weten en ik neem contact met je op:

null

Nieuw leven, nieuw begin / Zwanger

null

E-book De invloed van een gezond Mamabrein op het leven van jouw toekomstige kind

null

E-book de 7 Kritische Hechtingsmomenten: van Conceptie tot de eerste 7 maanden na je geboorte

null

Volg je hart

null

Houden van je kind begint bij houden van jezelf

null

Ik hou van mij Leefmodel

null

Zes woorden die je weg wilt laten uit je woordenschat

null

Nieuw leven Nieuw begin

null

Invulcanva Wie wil jij zijn als vrouw, partner, moeder en vrien

Ervaringen

Ervaringen van anderen

Karin Kelders
ZZP'ER IN DE ZORG

"Een half jaar geleden zat ik er helemaal doorheen.. Toen ik de site van Esther gevonden had dacht ik meteen dit is wat ik nodig heb. Ik kan ons zoontje helpen zonder medicijnen!! Want dat was ons aangeraden nadat we vastliepen op school..Wij als ouders wilden dat NIET. Maar konden ook niet verder want ons zoontje deed niets meer op school [7 jaar] Esther begreep meteen de noodzaak en konden diezelfde week al terecht Doordat er meteen doorgevraagd werd op onze eigen verleden en die van de geboorte van onze zoon wist Esther meteen de gevoelige snaar te raken.. Ik mocht eerst aan de slag..En daar begon het avontuur.. Viento… zo dat was een EYEOPENER.. ik was nog geen minuut met hem en hij liet me voelen wat ik al jaren met me mee sleepte..gebukt ging,maar overeind bleef want dat moest maar gewoon van mezelf! Het is niet te verwoorden wat dat met je doet, maar meteen daarna ben ik anders gaan leren kijken om me heen, en naar ons zoontje. Ook samen met ons zoontje de cref Methode circel gedaan wat bijzondere inzichten geeft waar ik sta en waar hij staat. Ondertussen gaat het thuis al vele malen beter, in situaties die eerder gedoe opleverden Ons zoontje is nu 5 keer geweest en leert dat hij mag zijn wie hij is en dat hij het niet alleen hoeft te doen en hulp mag vragen. Nu ben ik sterker dan ooit en dat geeft kracht om tegen de wereld van labels en hokjes op te boksen! [niet aan mee doen] Wij zijn dankbaar deze inzichten met behulp van Esther en Anne onder de knie te krijgen zodat we samen heel ons gezin sterker en mooier liefdevoller enz enz van wordt. Maar we zijn er nog niet, we komen gewoon met regelmaat heerlijk soms pijnlijk leren wat we te leren hebben!! Ik zou zeggen leer en durf door de pijn heen te gaan dan kun je weer sterker verder.."

Linda Pijnenberg
DOCENT NEDERLANDS BIJ ELDE COLLEGE

"12 december 2015, Kennismakingsworkshop Coachen en Therapie met paarden ‘Welkom, met alles wat je bij je hebt’, waren de warme woorden waarmee we werden verwelkomd door Esther, op haar prachtige locatie met haar paarden. Vandaag verzorgde Esther een workshop voor belangstellenden, om mensen kennis te laten maken met wat zij zoal doet in haar werk. Onder het genot van een heerlijke kop koffie en wat lekkers werd er een begin gemaakt met deze middag. Op een heldere manier legde Esther uit hoe ons brein werkt en welke invloed je daar op hebt. Daarnaast werd duidelijk dat de manier waarop je ontstaan bent als een vast gegeven in je cellen is opgeslagen, evenals wat je als baby in de baarmoeder hebt ‘meegemaakt’ en hoe de geboorte is gegaan. Dit theoretische gedeelte vond ik erg inspirerend! Na het beantwoorden van enkele vragen was het tijd om naar buiten te gaan. ‘Zoek een plek waar je je fijn voelt en blijf daar staan.’ De bedoeling was om te voelen dat je er bent en dat je even stil kon staan bij wat je waar in je lijf voelt. Hoe voelt het als je van plek wisselt? Vervolgens hebben we een parcours uitgezet, een makkelijke en een wat moeilijkere variant, waar we met alle deelnemers en een paard doorheen moesten lopen. Hierbij was samenwerken belangrijk. Wie neemt initiatief? Wie loopt voorop? Wat zegt de door jou gekozen plek over de plek in je eigen leven? Vooral interessant om te zien was welk gedrag het paard liet zien. Een ander paard volgde de groep ook, maar stopt aan het einde van de route, blijft daar staan en kijkt juist van de groep weg. Wat doet dit met jou? Na een korte pauze gingen we opnieuw naar buiten om kennis te maken met de CREF-cirkel, de cirkel van emotionele verbindingen. Waar sta jij voor? Wat heb je al bereikt? Wat zijn nog te behalen doelen? De middag was voor mij bijzonder leerzaam, omdat ik zo eens van dichtbij mee kon maken hoe een coach als Esther te werk gaat met inzet van haar paarden. Ik heb gemerkt dat oprechte belangstelling en erkenning een ontzettend grote rol spelen in het proces. Daarnaast is het fantastisch om te zien dat er een bijzondere wisselwerking kan zijn tussen een mens en een paard en dat paarden veel voor ons kunnen betekenen wanneer we ons openstellen voor ‘alles wat is’. Bedankt Esther!"

Linda Frielink
LEERKRACHT SPECIAAL ONDERWIJS

"Wat als? Wat als ze het niet haalt op school? Wat als ze nu weer het mikpunt wordt? Wat als hij niet aangenomen wordt op die middelbare school waar hij zo graag naar toe wil? Wat als ze mijn kinderen niet goed genoeg vinden? Wat als er iemand binnen komt en deze puinhoop aantreft? Wat zullen ze wel niet denken? Hoe kan ik ervoor zorgen dat ze niet weer tegen die pesters aanlopen? Hoe kan ik ervoor zorgen dat ze haar huiswerk maakt? Wat kan ik doen om de leerstof in behapbare stukjes te verdelen zodat hij het weer overziet? Waarom ziet niemand wat er allemaal gebeurt? Hoe houd ik ze op het juiste pad? Hoe communiceer ik met mijn weerbarstige puber? Hoe zorg ik ervoor dat het weer gezellig wordt in huis, Wanneer stopt het zorgen maken? En met name die vraag is waar het dan om draait. Via Esther en haar paarden werk ik al een tijdje door vragen heen die me al mijn hele leven bezig houden. En dat terwijl we bij Esther kwamen vanwege onze puberdochter die ons gezin maar op zijn kop blijft zetten, grenzen blijft overschrijden en zo ver weg is van zichzelf dat ze nog maar net haar koppie boven water kan houden. Zoals het menig puber eigen is, is het stukje zelfreflectie even naar een minimum teruggeschroefd. In de spiegel kijken doet zeer, dan trapt ze thuis liever wat harder van zich af en houdt ze iedereen wel op afstand. Want op dat punt zijn we nu. Terwijl ik aan het ontdekken ben waarom ik me toch steeds zorgen blijf maken en dat maar moeilijk los kan laten ( alsof het over mij gaat en niet hun eigen probleem meer is) knalt het in huis. Iedereen is in beweging maar we draaien tegen elkaar in. Dat doet zeer en het vraagt om bergen geduld die ik ook wel eens verlies. Opstaan en opnieuw beginnen. Esther en haar paarden spiegelen mijn zorgen of irritaties en laten me bewust worden van waarom ik doe wat ik doe. Het moest met mij beginnen, mijn dochter verandert dan vanzelf mee. We zijn er nog niet. Maar het steeds beter leren kennen van mezelf maakt dat ik me bewust ben van zaken als het voortdurend eerst zorgen voor anderen en pas daarna voor mezelf."

Esther Krebber
HULPVERLENING

"Hey lieve Esther, ik wil je bedanken voor de laatste sessie (ook voor de andere keren hoor). Maar deze laatste heeft me heel veel goed gedaan. Ik voel me zo meer bij mezelf. En rustiger en met vertrouwen en niet afhankelijk . De ketens , die even nodig waren maar nu niet meer, voelen los. Pijn is minder en voel me sterk!"

Dymph Essenstam
FOTOGRAFE / STORYTELLER

"Via een vriendin hoorde ik van Esther. We klopten bij haar aan omdat onze dochter Isis na jaren worstelen op de lagere school om het vooral ‘goed’ te doen al haar zelfvertrouwen leek te zijn kwijtgeraakt. Van een mondige, praatse rebel was ze veranderd in een meisje dat het liefst wegkroop achter haar laptop. Stil, somber en ervan overtuigd dat ze eigenlijk niets kon dat er echt toe deed. Zo’n verlossing als de boodschap dat ze dyslexie had op haar zevende was geweest, zo’n strop om de nek leek het op haar elfde te zijn. En de onophoudelijke teleurstellingen op school maakten het er niet beter op, daardoor ontwikkelde ze een immense faalangst (of straalangst, zoals Esther het noemt). Ondertussen leek haar broer, als volgroeide puber, alles te willen ontdekken wat god verboden heeft. Dit zorgde voor de nodige spanningen in huis. Zelf worstelde ik met de overgang en was vooral moe, heel moe. Ik had de kracht niet om de kar in het goede spoor te trekken. Esther hielp ons gezin daarbij. Je leest het goed, ons gezin, want ze keek verder dan Isis. Ik hoor haar nog zeggen: “Dymph ik denk dat er nu eerst voor jou werk aan de winkel is. Hoe wil je Isis namelijk ooit leren van zichzelf te houden als je daar zelf zo’n moeite mee hebt.” Het was typisch Esther: stil observeren, goed luisteren en dan ‘als uit het niets’ precies die vraag stellen die de oogkleppen van je gezicht doen kletteren. Mij leerde ze vooral wat liever voor mezelf te zijn en mijn rust te pakken als ik dat nodig had (en dan zonder me een ‘loser' te voelen). Isis kon ik hierdoor het goede voorbeeld geven. Daarnaast ging ze met Isis aan de slag. Ze liet haar vooral vertellen, geleid door de vragen die ze stelde, maar paste ook EMDR en hypnose toe. Langzaam maar zeker zagen we daardoor de oude Isis weer te voorschijn komen. Ze is nu 12, lacht weer volop en heeft haar mondigheid terug. Ondertussen schieten haar prestaties op school omhoog en maakte ze de eindcito die ze zolang gevreesd had boven verwachting (van school dan). Het belangrijkste voor ons was dat Isis de toetsen in alle rust had gemaakt. Niet met het idee ‘ik moet scoren’, maar met de gedachte ‘ze willen gewoon zien wat ik kan, dus ik zal eens kijken wat er vandaag lukt’. Het is heerlijk om haar nu weer te zien stralen. En fijn om te ontdekken dat het Isis echt helpt als ik haar laat zien dat je een zoveel leuker mens bent als je minder moet en veel meer mag. Dikke kus, Esther, wat je ons leerde is onbetaalbaar. Mooi mens ben je toch."

Esther Krebber
HULPVERLENING

"Hey lieve Esther, ik wil je bedanken voor de laatste sessie (ook voor de andere keren hoor). Maar deze laatste heeft me heel veel goed gedaan. Ik voel me zo meer bij mezelf. En rustiger en met vertrouwen en niet afhankelijk . De ketens , die even nodig waren maar nu niet meer, voelen los. Pijn is minder en voel me sterk!"

Dymph Essenstam
FOTOGRAFE / STORYTELLER

"Via een vriendin hoorde ik van Esther. We klopten bij haar aan omdat onze dochter Isis na jaren worstelen op de lagere school om het vooral ‘goed’ te doen al haar zelfvertrouwen leek te zijn kwijtgeraakt. Van een mondige, praatse rebel was ze veranderd in een meisje dat het liefst wegkroop achter haar laptop. Stil, somber en ervan overtuigd dat ze eigenlijk niets kon dat er echt toe deed. Zo’n verlossing als de boodschap dat ze dyslexie had op haar zevende was geweest, zo’n strop om de nek leek het op haar elfde te zijn. En de onophoudelijke teleurstellingen op school maakten het er niet beter op, daardoor ontwikkelde ze een immense faalangst (of straalangst, zoals Esther het noemt). Ondertussen leek haar broer, als volgroeide puber, alles te willen ontdekken wat god verboden heeft. Dit zorgde voor de nodige spanningen in huis. Zelf worstelde ik met de overgang en was vooral moe, heel moe. Ik had de kracht niet om de kar in het goede spoor te trekken. Esther hielp ons gezin daarbij. Je leest het goed, ons gezin, want ze keek verder dan Isis. Ik hoor haar nog zeggen: “Dymph ik denk dat er nu eerst voor jou werk aan de winkel is. Hoe wil je Isis namelijk ooit leren van zichzelf te houden als je daar zelf zo’n moeite mee hebt.” Het was typisch Esther: stil observeren, goed luisteren en dan ‘als uit het niets’ precies die vraag stellen die de oogkleppen van je gezicht doen kletteren. Mij leerde ze vooral wat liever voor mezelf te zijn en mijn rust te pakken als ik dat nodig had (en dan zonder me een ‘loser' te voelen). Isis kon ik hierdoor het goede voorbeeld geven. Daarnaast ging ze met Isis aan de slag. Ze liet haar vooral vertellen, geleid door de vragen die ze stelde, maar paste ook EMDR en hypnose toe. Langzaam maar zeker zagen we daardoor de oude Isis weer te voorschijn komen. Ze is nu 12, lacht weer volop en heeft haar mondigheid terug. Ondertussen schieten haar prestaties op school omhoog en maakte ze de eindcito die ze zolang gevreesd had boven verwachting (van school dan). Het belangrijkste voor ons was dat Isis de toetsen in alle rust had gemaakt. Niet met het idee ‘ik moet scoren’, maar met de gedachte ‘ze willen gewoon zien wat ik kan, dus ik zal eens kijken wat er vandaag lukt’. Het is heerlijk om haar nu weer te zien stralen. En fijn om te ontdekken dat het Isis echt helpt als ik haar laat zien dat je een zoveel leuker mens bent als je minder moet en veel meer mag. Dikke kus, Esther, wat je ons leerde is onbetaalbaar. Mooi mens ben je toch."


Heb jij nog een andere vraag?

Contact