Ik hou van mij Transformatietraject - Ik Hou Van Mij Academie

Ik hou van mij "Transformatietraject m.b.v. paarden"

Herken jij ook een Uitgeblust gevoel Relatieproblemen Depressieve klachten Concentratieproblemen Angst voor verandering ?

Jouw hedendaagse STRUGGLES worden omgevormd in jouw grootste GOUD! 

Helen doe je van binnenuit. Geen aangeleerde trucjes, maar duurzaam transformeren.
Beperkende patronen en gedachten verdwijnen als sneeuw voor de zon en je gaat het leven leiden,
waarvoor je echt geboren bent;

Life is your Birthright!

Er is altijd wel iets wat je tegenhoudt, in de weg staat, een goed excuus om er pas morgen mee te beginnen. Je moet het altijd maar alleen zien te doen.

Nu dus niet meer.

Ik en de paarden staan je bij en helpen je er liefdevol en duidelijk aan herinneren, waarvoor je het allemaal doet.

Herkenbaar?

+500

Mensen begeleid naar Innerlijke Schoonheid, Vertrouwen in Zichzelf & het Ervaren van Vrijheid in alle facetten van het leven met de "Ik hou van mij" formule die (voor jou) werkt!

+8 jaar

ervaring als professional/ zelfstandig therapeut, coach

Missie

Duurzaam resultaat voor een leven lang, zowel fysiek als mentaal

Voorbeeld Case

Manlief komt thuis na een dag “hard werken”. Op zijn werk loopt zowat iedereen over en hij, lijdende aan het helperssydroom, denkt daar altijd alles te moeten fixen. Ikzelf heb de hele dag tussen alle afspraken door op en neer gerend en ben bekaf. Onze dochter Sam van 5 was ziek vanochtend, zodat ik halsoverkop oppas moest regelen, want ze kon niet naar school.

Ruben, onze zoon van 8, wilde aanfietsen naar school; wat denk je…lampen kapot en natuurlijk was er nergens een reservelamp te vinden. Dus in de auto en weggebracht. Toen ik thuiskwam, waren opa en oma er, de rotsen in de branding en kon ik naar mijn werk.

Als zelfstandige doe ik veel te veel zelf…daar moet ik ook nog eens iets aan veranderen. Maar niet vandaag, want vandaag loopt het al niet zoals ik wil. En daar ga ik weer, hetzelfde riedeltje, brandjes blussen, mijn werk niet af en weer naar huis. Ik kan wel janken…Oma heeft eten gekookt en na het eten gaan ze naar huis. Sam moet om de haverklap overgeven en vanavond hebben we eigenlijk ook nog onze sportavond. Maarja, dat gaat m natuurlijk niet worden zo. Manlief gaat wel, want hij heeft het zo hard nodig (tsja, wat dacht je van mij?!?).

Als Sam en Ruben op bed liggen, na een hoop gedoe, gekots en ook nog een verhaaltje wat ik op de automatische piloot afdraai, plof ik er zelf om 21u ook in, waarna ik niet in slaap kom. De hormonen gieren door mijn lijf, voel me mega gestresst en doe door alle kopzorgen geen oog dicht.

Ik hoor manlief thuiskomen, maar doe alsof ik slaap…ik heb echt geen puf meer voor een goed gesprek en al helemaal niet voor seks. Laat maar zitten voor de zoveelste keer. Midden in de nacht val ik eindelijk in slaap om de volgende dag weer doodmoe aan de nieuwe dag te beginnen…

Dit kan ook anders

We gaan de oorzaak van de oorzaak onderzoeken en ermee aan de slag. Dit gaan we duurzaam behandelen, geen korte termijn oplossing, maar blijvend resultaat.

Het begint allemaal met de zin/ levensvisie “Ik hou van mij”. Ik en de paarden gaan je helpen het te leren voelen, zodat jouw leven verloopt op een manier die daar helemaal bij aansluit.

Voorbeeld Case

Hèhè, eindelijk vakantie. Wat ben ik daaraan toe zeg! De vraag aan mijn werkgever of ik opslag krijg, komt na de vakantie wel weer. Nu eerst even relaxen.

Ik hoop dat ik het na de vakantie durf aan te kaarten bij hem. Bij de gedachte alleen al, breekt het angstzweet me uit, eerlijk gezegd. Het is nogal een dominant ventje. Doet me nogal aan mijn vader denken, die werd al boos als ik hem alleen maar ” verkeerd” aankeek.

Ik zou zo graag willen dat ik er geen last meer van had. Ik heb er al menig therapie en coaching op zitten, maar met dominantie kan ik nog steeds niet omgaan. Ik klap dicht, ga stotteren en het liefst loop ik keihard weg. Krijg er knallende hoofdpijn van en prop me daarna vol met snoep en chips.

Mijn man heeft ook van die dominante trekjes. Die houd ik ook liever “te vriend”. Gelukkig zijn de kids inmiddels oud genoeg om hun eigen boontjes te doppen en heb ik daar niet zoveel omkijken meer naar.

Alhoewel… Bart rolde afgelopen zaterdag om 5.30u binnen na een avondje stappen. 17 Is hij; stomdronken en ik vraag me af of hij ook nog drugs gebruikt had. Sofie, van 19, woont op kamers. “Studeren” noemen ze dat. Gaat een keer of 4 in de week op stap en heeft nogal wat foute vriendjes gehad in het verleden.

We gaan morgen met z’n tweetjes op vakantie, mijn vriend en ik. Heel eerlijk gezegd, ging ik net zo lief alleen; even niemand om me heen. Ik heb eigenlijk geen flauw idee wie ik nu werkelijk ben en of ik mijn werk nog wel leuk vind…maarja, dat zien we na de vakantie wel weer…

Wat gaat het je brengen?

Jij voelt je na het transformatietraject mooi, uitgerust, fit, energiek, full of life, in love with life, je doet waar je blij en gelukkig van wordt en je neemt de verantwoordelijkheid over het leven zelf.

Jouw dierbaren varen er automatisch op mee!

Ervaringen

De ervaringen van anderen

Wil jij ook?

Een leven waar je U tegen zegt.

Niet pas aan het einde, maar tijdens jouw leven voel je je helemaal voldaan en haal je werkelijk alles uit het leven wat er in zit!

Over

Esther van Krieken

Ik ben Esther van Krieken, alleenstaande moeder van 3 fantastische kids. We wonen samen met onze hond Despo in het prachtige Berlicum.

De paarden wonen op een fantastische plek aan de bossen, waar ook mijn praktijk gevestigd is. Ik heb er al menig studie opzitten, maar meer nog ben ik gevormd door het leven zelf. De nodige levenservaringen maken dat ik me heel goed in kan leven in anderen. Ik voel aan wat een ander nodig heeft.

Ik heb me altijd al aangetrokken gevoeld tot dieren, tot honden en paarden in het bijzonder. Ik heb het voorrecht met ze te mogen leven en met ze te werken. Ik sta iedere dag met plezier op en sta jou heel graag bij in jouw eigen unieke proces!

Ook door mij verzorgd:

HPC
trainingen/ workshops

Radboud Universiteit
lezing

Heb jij het lef?

Ben jij die vrouw die er helemaal klaar voor is?

Om het leven te gaan leiden, waarvoor je Echt Geboren bent? Geen excuses meer, maar het voorbeeld zijn voor jouw kinderen, het heft in eigen handen nemen en de verantwoordelijkheid voor jouw geluk en dat van jouw dierbaren zelf in de hand hebben? Wil jij voelen dat je van jezelf houdt en je vanuit Zelfliefde verbinden met anderen? Voel je dan welkom met alles wat je bij je hebt!

Morgen zou je willen dat je het vandaag gedaan had

Stel niet meer uit tot morgen, wat je vandaag nog kunt veranderen. Het is een duurzaam traject en er is maar beperkt plek.

Nu is het tijd voor jou

Laat je leven niet aan je voorbij gaan. Leidt je leven, i.p.v. te lijden. Als je nu niet instapt, ben je morgen nog steeds moe, doen je kinderen nog steeds lastig, val je nog steeds uitgeblust naast jouw partner in slaap, sta je de volgende dag weer gebroken op, gaan de hormonen weer met jou aan de haal, zit je weer de hele dag in die baan die je echt niet leuk meer vindt, voel je nog steeds die eindeloze pijn…kortom; kijk je in de spiegel naar een persoon die je helemaal niet wilt zijn!

Het Traject

Je gaat (weer) houden van jezelf

Helen doe je van binnenuit. Geen aangeleerde trucjes, maar duurzaam transformeren. Beperkende patronen en gedachten verdwijnen als sneeuw voor de zon en je gaat het leven leiden, waarvoor je echt geboren bent; Life is your Birthright. Onderga het hele traject, waarbij je los gaat laten en met humor naar het leven gaat kijken.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het traject bestaat uit 8 fysieke bijeenkomsten.

Evt. kunnen er 1 of 2 online plaatsvinden.

01

Intakegesprek n.a.v. uitgebreid intakeformulier/ anamnese. Tevens krijg je psycho-educatie, wat veel inzichten en bewustwording op gaat leveren. De welbekende A-ha momenten.

02

7 Kritische hechtingsmomenten; de zwangerschap van jouzelf, jouw geboorte en wat dat voor invloed heeft op de rest van jouw leven tot nu toe. Je krijgt uitgebreide theorie, inzichten in het celgeheugen en er gaan heel veel kwartjes vallen in het ervaren met de paarden.

03

Jouw Systeem/ familieopstelling, waarin de paarden je begeleiden en laten zien wat gezien mag worden. Hierin ga je evt. diepe wonden en trauma’s helen. Deze sessies worden als “ Magisch” ervaren.

04

Ontspanning. Dit bestaat o.a. uit slapen, meditatie, op zoek wat ontspanning voor jou betekent en hoe je dit daadwerkelijk integreert in jouw leven, incl. waardevolle oefeningen.

05

Voeding; wat is jouw eetpatroon? Is dit gezond voor je en wat kunnen we weglaten/ toevoegen? Incl. recepten en voedingslijst.

06

Beweging; hoe(veel) beweeg je nu, op zoek wat beweging voor jou betekent en hoe je dit daadwerkelijk integreert in jouw leven, incl. waardevolle oefeningen.

07

Zingeving; wat is de Zin van jouw bestaan? Leef je hier ook naar? Ervaringsgerichte oefeningen met de paarden.

08

Evaluatie; hoe gaat het nu met jou? Je ontvangt een prachtig “Ik hou van mij” certificaat, die jou er dagelijks aan herinnert hoe fijn het is als je van jezelf houdt met alles wat er is.

Al met al een zeer uitgebreid ALL-INN traject, omdat jij het jezelf gunt.
Jouw dierbaren gaan hier uiteraard de vruchten van plukken, omdat jij het voorleeft.

Gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekering

Het intakegesprek vindt plaats binnen 3 weken en daarop volgend plannen we direct alle afspraken in. Binnen uiterlijk 25 weken heb jij je “Ik hou van mij” certificaat in the pocket en voel je de Zelfliefde tot in elke cel van je lichaam.

Bonussen

Als bonus ontvang je de onderstaande E-books en de veel geprezen en unieke Online Cursus “Jouw stappen op weg naar blijvende groei“.

Je leest & ervaart hier alles over jouw eigen hele vroege leven en de impact die deze tot het moment dat je dit leest toe op jouw huidige leven heeft.

Niet alleen zijn ze alle prachtig geïllustreerd; ze staan ook vol met zeer praktisch toepasbare oefeningen voor snel resultaat.

Jij staat aan het roer van jouw huidige leven!

Ervaringen

ervaringen van anderen

Snel antwoord op jouw vragen, wel zo prettig

Veel gestelde vragen

D.m.v. Coaching en Therapie m.i.v. onze Arabische Volbloed paarden begeleiden we jou in jouw proces. Dit start bij bewustwording rondom jouw eigen tijd in de baarmoeder en jouw geboorte, wat deze voor invloed hebben op jouw dagelijks leven. Natuurlijk word je je zo automatisch ook bewust van de zwangerschap van jouw kindje, mocht je zwanger zijn, of willen worden en/ of al kinderen hebben, en wat de invloeden zijn van jouw staat van zijn (stress of ontspannen) voor impact heeft op jouw (ongeboren) kind.

In de Academie vind je o.a. gratis E-books, alsook betaalde programma’s, waar je thuis mee aan de slag gaat. Dit bevordert het proces enorm en daartoe behoud je altijd en overal toegang.

Voor iedereen, die niet wil blijven hangen in oude patronen en aan zichzelf wil werken op fysiek en/ of mentaal vlak. Voor mensen die verantwoordelijkheid nemen over hun eigen leven en de bijbehorende processen. Ook voor kinderen, daarbij worden ouders altijd intensief betrokken bij het proces.

Ja, dat kan. Tot 24 uur van tevoren kan dit kosteloos. Daarna betaal je de volledige kosten van de geplande sessie

 

De zorgverzekering vergoedt de diensten (gedeeltelijk). Check het altijd zelf bij jouw eigen verzekering!

 

Staat jouw vraag er niet bij?

plan een gesprek in

Heb je nog een andere vraag?

Contact

Het wordt deels vergoed vanuit de zorgverzekering
(check jouw eigen polis)

Ik Hou Van Mij Academie draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches