Met mijn billen bloot

MET MIJN BILLEN BLOOT

Nouja, niet letterlijk bloot. Das niet zo mijn ding en Google pikt me er dan uit (dat mag niet zomaar).

Ik wil jullie over mezelf vertellen. Waarom, vraag je je wellicht af? Omdat ik het ongelooflijk waardeer dat mensen zich zo bloot durven te geven, wanneer ze bij mij/ ons een traject volgen. Dat is me nogal wat nl. Het zijn diepe dalen waar mensen doorheen gaan, om vervolgens te shinen en het leven te gaan leiden, waarvoor ze ECHT geboren zijn. Kleine mensen en grote mensen.

Ikzelf weet maar al te goed hoe die diepe dalen voelen. Steeds kwam ik weer een ander dal tegen en steeds weer kwam die overlevingsmodus... Vechten, doorgaan tot ik er letterlijk en figuurlijk bij neerviel, om daarna in een soort shocktoestand uit te vallen en niks meer te kunnen. Die zat in al mijn cellen opgeslagen en dat maakte dat ik altijd doorging en de signalen van mijn lichaam daarbij compleet negeerde, want tsja, als ik daar naar ging luisteren, dan moest ik "opgeven". Een aantal lichamelijke klachten door mijn hele leven gezien: hoofdpijn (als puber dag in dag uit), rugklachten (op mijn 18de uitgevallen en thuis komen zitten), heel vaak ziek zijn (bij elk virusje deelde ik mee), chronisch vermoeid (ik had geen idee hoe ik het eerste uur door moest komen, laat staan de hele dag), ontzettend veel vormen van ontstekingen (en antibiotica hielp niks)... 

Daarnaast pikte ik signalen van iedereen op en dat putte me enorm uit. Niet dat je dit aan mij merkte, want me aanpassen, daar was ik ook een kei in geworden. Niet opvallen en meedoen met de rest.

Dit vertel ik niet om de aandacht persé op mezelf te richten, maar omdat er zoveel herkenning is in elkaar, merk ik altijd. Inmiddels ben ik door diepe helingsprocessen gegaan en voel ik me letterlijk en figuurlijk herboren. Ieders lichaam herinnert zich de conceptie, zwangerschap en geboorte met de grootste nauwkeurigheid en wil je vrij zijn van al die remmende patronen, dan moet je door die pijn heen. Om er uiteindelijk zoveel sterker, fitter en gezonder uit te komen.

Wellicht heb jij hier ervaring mee, of heb je juist 100'den vragen hierover. Op mijn site vind je hier heel veel meer over. Ik ben zo blij dat ik alle uitdagingen in mijn leven aangegaan ben (en nog steeds aanga); het heeft er voor gezorgd dat ik nauwelijks nog last van mijn rug heb, veel minder ontstekingsgevoelig ben, me niet meer burn-out voel, mijn energielevel enorm gestegen is en ik nauwelijks nog ziek ben. Ook in mijn relatie(s), maar zeker ook die met mijn vriend, wanneer ik er niet doorheen gegaan zou zijn, dan waren we nu zeker niet meer samen. Ik ben een veel leukere moeder, doordat ik mezelf zo goed ken en daardoor ook mijn kinderen veel beter begrijp. Wanneer je daarnaast net als ik en mijn team nu, anderen mensen helpt te helen en te coachen in hun processen, dien je dit voor jezelf ook gedaan te hebben! Ik kies er nu voor de volle 100% voor midden in het leven te staan, dat was voorheen heel anders, toen werd ik regelmatig naar de dood getrokken. 

Nu leef ik mijn droom en droom ik lekker verder over het leven!


Reactie plaatsen
Neem de verantwoordelijkheid over jouw eigen leven, gezondheid & geluk zelf en schrijf je in voor de E-zine “ik hou van mij”

Laat je inspireren

50%
Aanmelden
Your information is safe with us