Wat nou als het NIET werkt?!

Loop jij daar weleens tegenaan? Dat dingen niet gaan, zoals jij het had gewild, gepland, gevisualiseerd? Thuis, in je gezin, je relatie, op het werk, in je onderneming?

Ikke wel. Daar baal ik dan een korte tijd (soms heel erg) van, om daarna te inventariseren bij mezelf hoe ik het in het vervolg anders kan doen, voelen, ervaren en beleven.

Je hoort me regelmatig zeggen dat ik het moeder-zijn en ondernemer-zijn "persoonlijke ontwikkeling van het hoogste niveau" vind. Het vergt nogal wat van je om hierin te balanceren (de juiste balans vind je in mijn opinie niet. De balletdanseres op haar balletschoentjes is ook constant in beweging om in balans te komen, i.p.v. erin te blijven. Kijk maar eens goed naar die "huppeltjes", ze zijn op zoek naar balans) 

Wellicht voel jij dat ook zo op jouw eigen unieke levenspad.

In het moeder-zijn, zijn altijd uitdagingen. Als je zelf moeder bent, of wilt worden, herken je je vast in: 

  • hoe zorg ik goed voor mezelf?
  • hoe maak ik genoeg tijd vrij voor mijn relatie, mijn kid(s)/ zwangerschap?
  • hoe ga ik om met alle ontwikkelingen/ veranderingen die het (a.s.) moederschap met zich meebrengt?
  • Help, mijn lijf verandert (qua vorm, maar ook hormonaal)
  • hoe houd ik al die ballen in de lucht?
  • Enz.

Ik houd zoveel van mijn kids, dat is met geen pen te beschrijven. Zoveel, dat mijn hele missie hierop gestoeld is, omdat ik iedereen een fijn gezinsleven gun, wat ik GE-ZINGEVING noem.

Op werkgebied betekent dit voor mij constant schakelen, aanpassen, verbeteren en optimaliseren. Dat is een proces wat steeds weer nieuwe vaardigheden vergt in een tijd die razendsnel verandert. Een houding van "Go with the flow" hoort daar voor mij zeker ook bij, genieten van alles wat ik doe, is voor mij het allerbelangrijkst hierin. Echter dien je ook altijd scherp en alert te zijn, zeker wanneer je tot de top wilt behoren in je vakgebied. En dat streef ik zeker na. In mijn coaching en therapie praktijk zijn die resultaten daar al naar (zie de referenties). Mijn online Academie krijgt ook steeds meer vorm en erkenning, maar hierin heb ik nog zo veel meer te doen. Met name op het vlak van bekendheid, vindbaarheid en zichtbaarheid is daar nog veel te winnen. 

Ik ben benieuwd naar hoe dit voor jou is en daag je uit dit met me te delen? We kunnen als vrouwen zo ontzettend veel van elkaar leren, alleen al door elkaar te inspireren. Herkenning in overvloed!

Mij kun je tevens helpen door jouw vriendinnen, collega's, buurvrouwen enz. te vertellen over mij en de Ik hou van mijn Aademie. Door dit door te sturen en uiteraard via Social Media. Daar maak je mij heel blij mee EN die ander ook.

Kan ik jou ergens mee (verder) helpen? Vraag het me dan.

Let's lift each other up girls

Reactie plaatsen
Neem de verantwoordelijkheid over jouw eigen leven, gezondheid & geluk zelf en schrijf je in voor de E-zine “ik hou van mij”

Laat je inspireren

50%
Aanmelden
Your information is safe with us