Trajecten/ vergoedingen - Ik Hou Van Mij Academie

Werk met ons

Jij gaat het leven leiden waarvoor je geboren bent! Wij lopen met je mee, staan naast je en gaan de (OPR)ECHTE verbinding met je aan.

 

KOSTEN psychosociale Therapie

€ 135,- (60 minuten)

Je ontvangt per sessie een factuur, die je contant betaalt of per directe overschrijving voldoet.

Therapie & Vergoeding

Bij ons worden individuele sessies, psychosociale therapie in sommige gevallen (deels) vergoed. Steeds meer verzekeringen vergoeden de behandeling.  In je verzekeringspolis kun je nakijken of jouw ziektekostenverzekeraar de sessie geheel of gedeeltelijk vergoedt. Wij zijn lid van de beroepsvereniging het VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze, registratienummer 22106004). Daarnaast zijn we lid van de overkoepelende organisatie RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). Ook zijn we in het bezit van de AGB-codes die nodig zijn voor de vergoeding. De lidmaatschapsnummers en de AGB-codes worden op de factuur vermeld en de factuur kun je vervolgens zelf declareren bij je zorgverzekeraar.

De beroepsvereniging heeft een overzicht opgesteld waarop je kunt zien welke ziektekostenverzekeraars de kosten van de hulpverlening (gedeeltelijk) vergoeden. Klik hier voor een actueel overzicht. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan deze lijst

 

 

Neem voor een persoonlijk traject, contact met me op

 

Hier wordt gewerkt met duurzame, zelf ontwikkelde werkmodellen. Met deze thema’s gaan we aan de slag. Wellicht zijn niet alle thema’s (even) belangrijk in jouw/ jullie leven. Samen kijken we naar wat van toepassing is.

ik hou van mij model
ik hou van mij model kids

Inbegrepen in pakket

orientatiegesprek

oriëntatie
gesprek

We hebben een telefonisch of Skypegesprek van max. 15 minuten ter oriëntatie. Hier kun je al je vragen stellen.

support
via email

Tijdens het traject kun je rekenen op antwoord, wanneer je een vraag hebt. We zijn 24/7 bereikbaar en antwoorden altijd binnen 48 uur.

gespecificeerd
programma

Je krijgt levenslang gratis toegang tot de unieke online cursus: "Jouw eerste stappen op weg naar groei". Deze volg je in je eigen tempo, voor - tijdens en na het traject.

opdrachten & feedback

Tijdens het traject ontvang je op jouw afgestemde opdrachten. Deze bespreken we tijdens de live sessie.

samenvatting
van sessies

Deze maak je zelf. Niet omdat wij daar te lui voor zijn, maar op die manier reflecteer je meteen op jezelf. Dit heeft een ongelooflijke meerwaarde in jouw proces en zorgt voor ongekende persoonlijke groei.

samen jouw
doelen bereiken

We begeleiden jou door heel het proces heen. We doen het SAMEN, je hoeft het (niet) meer alleen te doen!

Laat je inspireren;
neem de verantwoordelijkheid over jouw eigen leven, gezondheid & geluk zelf en schrijf je in voor de
E-zine "ik hou van mij"

Ik Hou Van Mij Academie draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches