In gesprek met een goede vriendin

VRIENDSCHAP = VERTROUWEN

Ik heb mijn pad te lopen

Voor jou blijf ik hopen

& vooral vertrouwen

Dat jouw pad zich op precies de goede manier mag ontvouwen

-Esther -

We hadden elkaar al te lang niet meer echt gesproken. Je kent het wel... de dagen, weken, maanden vliegen voorbij. We spraken af te gaan wandelen, mijn honden mee en de bossen in.

Wat ken ik haar al lang, als sinds dat ik 19 jaar ben. Zij krijgt verkering met een goede vriend van mijn vriend en beiden hebben we nog steeds die relatie. Wat is er veel gebeurd in die jaren. Ik ben inmiddels 43, dus 24 jaar verder. Nu ik dit schrijf, bedenk ik me dat we dat best eens goed mogen gaan vieren samen binnenkort. We zijn in die tijd allebei samen gaan wonen, waren zwanger, kregen miskramen, hebben kids van dezelfde leeftijd, die met elkaar opgegroeid zijn. We delen lief en leed en groeien, allebei op onze eigen unieke manier.

Vriendschap is voor mij; echt naar elkaar luisteren, elkaar vragen stellen, elkaar vrij laten in keuzes, 5 x in de week elkaar spreken en soms weken of zelfs maanden niet en toch in verbinding blijven, nooit veroordelen en veel lol maken samen, het liefst lol "om niks" en oja, "zwarte humor" kan ik op zijn tijd ook erg waarderen.

Er is van alles de revue gepasseerd tijdens ons gesprek. Beiden trots op onszelf en op ons prachtige gezin. Onze partners en kids, die ons dag in dag uit de spiegel voorhouden, zoals wij dat ook bij elkaar doen. Vanuit liefde in gesprek, ook als we niet altijd "op één lijn zitten." Het maakt geen f*ck uit, want alles wordt gevoed door liefde, wat voor mij zo voelbaar is. En dat is waar het werkelijk om draait; om LIEFDE!

BEN je of DOE je?

Is iets tijdelijk, of voor altijd?

Kies zelf

Doe wat goed voelt

Vertrouw op jezelf

Dan doe ik dat ook

- Esther -

Wil jij ook vertrouwen in jezelf en leven vanuit liefde en overvloed? Download dan mijn E-book en maak op een diep niveau contact met jezelf (en van daaruit met je dierbaren).

Downoad het E-book hier
Reactie plaatsen
Neem de verantwoordelijkheid over jouw eigen leven, gezondheid & geluk zelf en schrijf je in voor de E-zine “ik hou van mij”

Laat je inspireren

50%
Aanmelden
Your information is safe with us