Als je voelt wat klopt, klopt het dan?

Leg je handen even op je hart en voel wat daar klopt..."iets" waar sommigen weinig bij stilstaan...jouw hart wat 24/7 klopt voor jou...het is maar goed dat je hart er niet van stil gaat staan. Zolang we op deze aarde rondhuppelen, klopt dat hart van en voor ons. Aan jou om te verbinden (of niet) en te voelen, ervaren en beleven wat er nog meer wel (of niet) klopt...

Dat voelt soms als een "hell of a job", omdat er allerlei gedachtes bij vrij komen, die vaak niet zo dienend zijn in het maken van een juiste keuze voor jou. Van kleins af aan hebben we gedachtes, gevormd en ontstaan vanuit allerlei bronnen; jouw ouders, leerkrachten, buren, opa's, oma's, vrienden,... en ook vanuit de oerbron. Die laatste wordt nogal eens onderschat en ondergeschoven, omdat deze als minder "tastbaar", of "uit te leggen" wordt ervaren.

Wanneer verbind jij je met die oerbron, jouw ontstaan? En wat betekent en omvat dit voor jou? Is dit jouw moeder, voorgaande generaties, God, het universum, vorige levens, engelen, natuurwezens, ....? Wat is hierin jouw verlangen? Stel jezelf eens vragen, waar je het antwoord niet (direct) op weet en laat dit eens ontstaan. Vraag aan je hart wat die ervan vindt. En oja, vraag het dan meteen ook even aan je (onder)buik, ook daar zit immens veel wijsheid in opgeslagen. Veel last van je darmen? Grote kans dat daar een schat aan waarde opgeslagen zit. Niet voor mij, jouw moeder of de buurvrouw...Nee, speciaal en helemaal voor jou. Ga op onderzoek uit, speel ermee, lach, huil en laat zich dat ontvouwen, wat voor jou dienend is. Voel wat klopt voor jou!

Jouw hart werkt er graag aan mee en zal begripvol resoneren.

Happy Heart = Happy You

Reactie plaatsen
Neem de verantwoordelijkheid over jouw eigen leven, gezondheid & geluk zelf en schrijf je in voor de E-zine “ik hou van mij”

Laat je inspireren

50%
Aanmelden
Your information is safe with us