Esther Krieken
01/14/2020
1 min
0

Wie WIL jij zijn?

01/14/2020
1 min
0

Wie WIL jij zijn als vrouw, partner, moeder en vriendin?

Dit is een vraag die ik mezelf regelmatig stel; ik hoop jij ook?

De programma's die ik maak en de trajecten die mensen bij ons volgen zijn niet voor iedereen. Eén van onze kernwaardes is nl. dat we gaan voor langdurige verbindingen met levenslang resultaat. We gaan niet voor de quick-fixes. Ik heb hier uitgebreid onderzoek naar gedaan en gemerkt dat alleen de langdurige verbindingen duurzaam zijn.

In de maatschappij waarin we leven is er heel vaak sprake van snel en vluchtig contact. Wanneer we met elkaar in gesprek zijn, elkaar tegenkomen; wie luistert er nou nog ECHT naar hoe het met jou gaat? En tegen wie durf en ben je zo open om dat ook echt te delen? Ook op social media gaat het retesnel. De berichten volgen elkaar op in een sneller tempo dan dat we met zijn allen aankunnen. Een overload aan informatie. Daarom moet je KIEZEN!

En dan komen we weer terug op de vraag; wie WIL jij zijn EN welke acties ga je daarvoor ondernemen? Want tussen willen en doen, zit ook nog iets.

Wellicht was je erbij toen ik 13 jan jl. mijn allereerste webinars gaf. Deze volgde op de Challenge "DE MOEDER KIND RELATIE DIE JIJ GRAAG WILT en jouw kind ook" (die start binnenkort weer). Ook daarin zie en voel je wie de echte survivors zijn en dat bedoel ik niet lullig voor de anderen, maar zo werkt het in de natuur ook; een natuurlijke selectie. En wie maakt ook daadwerkelijk af waar ze aan begonnen is? Uiteraard allemaal met goede redenen...En toch blijft bij mij de vraag: wanneer durf en ga jij volledig voor jezelf? De groep die erbij was, was heel fijn en ondanks dat ik tegen een scherm aan het praten was, voelde ik de verbinding. Alles is energie!

Ik heb iets tofs voor je gemaakt. Een gratis template, waarmee jij gaat onderzoeken wie je bent en wie je wilt zijn. Deze vind je hier (voor degene die deze mail uitprinten, de volledige URL: https://ikhouvanmij.eu/product-categorie/ebooks/). Kies de Canva met dit onderwerp.

KIES ervoor de vrouw, partner, moeder en vriendin te zijn, die je zelf wilt zijn and be sure to have fun along the way!

Reacties