Esther Krieken
01/28/2020
1 min
0

Ik hoop het...en hoe je dat niet verder helpt

01/28/2020
1 min
0

We hopen allemaal...maar waarop eigenlijk?

Op een slanker lijf, op een betere gezondheid, op een mooier huis, op een leukere baan, op een fijne relatie, op een fijn gezinsleven, op een onbezorgde zwangerschap, op lievere vriendinnen, op meer geld, op meer vrije tijd...zo kan ik nog wel even doorgaan...

Hoe bewust ben jij je van wat je de hele dag doet, waar jij je tijd aan besteedt, met wie je tijd doorbrengt, waar je die tijd doorbrengt, en zo kan ik nog wel even doorgaan...

Tolt je hoofd al? Als je hier echt antwoorden op gaan vinden, vrees ik van wel. Zo ja, breng het eens voor jezelf in woord en beeld hoe jij met je kostbare tijd, energie en geld omgaat. Wees eens heel eerlijk naar jezelf en naar je naasten.

Weetje, de meesten willen hier niet eens aan beginnen om het simpele feit dat ze wanneer ze daar antwoord(en) op hebben, ze daar iets mee "moeten". Dan moeten betekent automatisch veranderingen. En daar, lieve mensen, willen we niet aan. We blijven liever in de zoals ik het noem "schijnveiligheid" hangen en sukkelen een beetje door de dagen heen. Kost minder moeite, tijd, energie en geld...denken de meesten onder ons.

Wat nu als precies het tegenovergestelde waar is? Wat nu als je je dagelijks leven eens echt onder de loep zou nemen en je gaat voor kleine veranderingen, once at a time. Houd eens voor jezelf bij hoe die (ogenschijnlijk) kleine veranderingen gaan leiden tot meer tijd, energie en geld.

Ben je het zat om dit in je eentje te doen? Ben je er klaar mee dat jij het wiel steeds uit moet vinden? Wil je dit samen met mij en gelijkgestemden doen? Meld je dan hier aan, maar alleen als je er echt klaar voor bent, anders is het zonde van jouw en mijn tijd, energie en geld.

Voor degene die dit uitprinten voor hun vriendin, moeder, overbuurvrouw, collega:

https://ikhouvanmij.eu/challenge-de-moeder-kind-relatie-waar-jij-van-droomt-en-jouw-kind-ook/

Meld je je liever via een knop aan, doe dit dan hier
Reacties