Verkooppagina "Jouw eerste stappen op weg naar groei" - Ik Hou Van Mij Academie - GE-ZINGEVING

Rust en Overzicht
Echte Verbinding

Voor jou als je aan jouw basis wilt werken, bij de oorsprong wilt beginnen i.p.v. symptoombestrijding. Geen korte termijn oplossing, maar resultaat dat jouw leven lang meegaat!

Voor jou, als je nu toch eens echt het leven wilt gaan leiden, waarvoor je echt geboren bent!

Jij gaat jouw leven door de juiste bril bekijken, nl. door die van jezelf en
je gaat voor interne, blijvende verandering.

Dit is een unieke online cursus die jouw leven voorgoed positief verandert.

Voor slechts 247,- euro krijg je onbeperkt toegang tot alle cursusmaterialen. 

Dit is niet voor iedereen!

NEE, alleen voor mensen die het lef hebben om hun leven te gaan leven, zoals zij dat ZELF willen en geen boodschap hebben aan wat een ander daarvan vindt!

Jij neemt geen genoegen meer met "wel oké" leven, maar gaat voor het complete plaatje. Jij maakt jouw eigen keuzes en laat je niet (mis)leiden door anderen
Jij maakt je los van de angst voor kritiek
Je rekent af met patronen en gedrag waar je klaar mee bent.
Vanaf nu doe je het op jouw eigen manier.
Je gaat niet alleen jouw eigen gedrag en patronen begrijpen, maar ook die van anderen (je kids, je partner, omgeving)
Je krijgt eindelijk inzicht en bewustwording in wat de conceptie, jouw tijd in de baarmoeder en geboorte doet met jou als mens
Heb je kinderen of wil je die? Dan is dit een must-know! Je gaat de wereld oprecht anders bekijken en beleven!

JIJ WILT OOK HET BESTE VOOR JEZELF!

Als het goed gaat met jou, geef je de ander ook de ruimte hiervoor. Jouw partner, jouw kids, jouw vriend(inn)en, jouw collega’s, heel jouw omgeving vaart mee op jouw vernieuwde energie.

Ik leer je van jouw gevoeligheid jouw kracht te maken. I.p.v. dat je er last van hebt, wordt het jouw kwaliteit! Als jij je wilt blijven ontwikkelen is het dan ook noodzaak
om te weten en te voelen wie jij in de kern, in de basis bent.

 

expert gezinsdynamieken

Wat verandert er in jouw leven?

Jouw complete kijk op het leven in manieren die je je nu nog niet voor mogelijk houdt!

Verandering van binnenuit

Jij krijgt grip op jouw eigen gedrag, emoties en handelen en reframed jezelf, zonder daar moeite voor te hoeven doen. De verandering komt van binnenuit.

Leven op jouw manier

Jij begrijpt jezelf en start (opnieuw) voorgoed met het leven op jouw manier.

Vol zelfvertrouwen

Vol vertrouwen in jouw eigen toekomst bekijkend en voelend op jouw eigen unieke manier.

Verandering begint bij ... jezelf. Neem de volle verantwoordelijkheid hierover ... zelf

Over mij

Ik ben Esther van Krieken en woon samen met mijn vriend, onze 3 kids en dieren in het prachtige Berlicum. Als geen ander weet ik hoe het is om te verzanden in “gedoe” en met van alles en nog wat bezig te zijn, behalve met dat waar het echt in het leven om draait; LevensgelukKiezen voor jezelf en je gezin betekent in eerste instantie bewustzijn creëren, ontdekken wie je bent en wilt zijn en daar vol voor gaan. Inmiddels weet ik heel goed wie ik ben, wat ik wil en waar ik voor leef: voor mezelf en mijn gezin! Ik ben wat ik doe en mijn werk is mijn grote passie.  

In het dagelijks leven begeleid ik o.a. gezinnen, zwangere stellen en stellen die graag kinderen willen. Middels diepgaande verander,- en helingsprocessen ontwikkelen mensen zich tot wie ze in de kern echt willen zijn. Ik ben gespecialiseerd in conceptie, zwangerschap en geboortetrauma’s en ben ook expert in systeemdynamieken en van daaruit kijk ik wat de ander echt nodig heeft. 

Ook stond ik een aantal keer voor volle zalen, o.a. op de Radboud Universiteit waar ik een lezing gaf over conceptie,- zwangerschap en geboortetrauma’s. 

expert zwanger en geboorte
Esther van Krieken
Oprichtster Ik hou van mij Academie

Voor wie is dit?

Voor jou! Ben je zwanger, wil je zwanger worden, of ben je al moeder, dan is dit een must om te weten en te doorvoelen!

Je wilt zwanger worden

Je hebt wellicht al van alles geprobeerd, maar het wil maar niet lukken om zwanger te worden, of zwanger te blijven?!? Als je met dit programma aan de slag gaat, gaan er een hoop kwartjes de goede kant opvallen!

Je bent zwanger

Je bent zwanger en je merkt dat je geleefd wordt...Je bent vaak moe, hebt van allerlei kwaaltjes, iedereen weet het beter, je moet blijven werken en moet ook sociaal doen en je moet...en...en...Stop daarmee door dit programma te volgen. Jij weet dan heel goed wat wel en niet goed voor je is. Ook ter voorbereiding op de bevalling!

Je bent moeder

Je vindt ze superlief hoor, die kid(s) van je, maar je wordt er ook met regelmaat knettergek van. De dag is alweer voorbij en jij hebt de hele dag lopen zorgen, bent wezen werken, overal op tijd zijn, bezig alle ballen in de lucht te houden, sociaal doen, sporten en ...en ...en.... Ga dit programma volgen en ontdek waarom jij doet wat je doet en voelt wat je voelt. Om het vervolgens op jouw manier te gaan doen!

Jouw eerste stappen
op weg naar groei

Jij bent er klaar voor en

gunt jezelf en jouw (toekomstige) kind(eren) alles!

Het unieke programma "Jouw eerste stappen op weg naar groei" kost jou slechts:

€ 247,-

Ik Hou Van Mij Academie - GE-ZINGEVING draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches