Traject Ik ben zwanger - Ik Hou Van Mij Academie

 

 

 

 

Ik ben zwanger en wat komt er veel op me af…

Zwangerschapsbegeleiding/basisvertrouwen baby | Ik hou van mij
Ben je zwanger?
GEFELICITEERD!
Geniet van deze bijzondere tijd…Hoe vaak heb je die zin al gehoord? Wat gun ik het je om ervan te genieten! 
Vaak komt er een heleboel op je af. En niet alles is een roze wolk. M.b.v. zwangerschapsbegeleiding geven wij je het basisvertrouwen in jou en in je baby.
zwanger
Zwangerschapsbegeleiding voor het basisvertrouwen in jou en je baby
Wanneer je zwanger bent, komt er een heleboel op je af. Bij een eerste zwangerschap is alles nog nieuw, weet je niet wat je moet verwachten, kan het erg spannend voelen. Bij een tweede, derde, vierde, vijfde, … zwangerschap is het juist erg moeilijk om te kunnen genieten, omdat je naast het zwanger zijn ook een gezin draaiende moet houden.
Herken je jezelf in het volgende:
Ik wil zo graag van mijn zwangerschap genieten, maar ik weet echt niet hoe
Ik ben constant moe
Ik voel me misselijk
Anderen weten alles beter, hebben ‘goedbedoelde’ adviezen
Ik moet naar mijn werk, maar heb daar geen energie voor
Ik moet sowieso van alles, maar het lukt me gewoon niet
Ik ervaar zoveel stress
Oftewel, er is helemaal geen sprake van een roze wolk en je kunt niet wachten tot de zwangerschap voorbij is en de baby geboren wordt. Dan is zwangerschapsbegeleiding van Ik hou van mij in Berlicum, regio Den Bosch, echt iets voor jou. Samen met jou zorgen we ervoor dat het basisvertrouwen in jou en je baby (terug)komt.
Op jouw tempo, op jouw manier
Het is echt de bedoeling dat je wel geniet van je zwangerschap. Dat de dagelijkse dingen aangepast worden op jouw tempo, op jouw manier. Stress en ongemak zorgen ervoor dat jij je niet goed voelt en dat heeft een directe uit,- en wisselwerking en een immense invloed op jouw ongeboren baby. Ben je daarvan bewust en maak keuzes die gezond zijn voor jou en je kind. Op deze manier voorkom je dat je kindje gestrest geboren wordt.
Het karakter, de emotie, het gedrag en de gezondheid: het wordt allemaal bepaald in het prille begin, in de basis. Laat die basis daarom zo optimaal mogelijk zijn. Je bent dit verplicht aan jezelf en aan je kind. In onze zwangerschapsbegeleiding leggen we de focus op het basisvertrouwen in je baby.
ik wil zwanger worden

ECHTE

 

 

 

 

 

VERBINDING

Hoe ziet onze zwangerschapsbegeleiding eruit?
Zwangerschapsbegeleiding is een traject met één op één coach,- en therapiesessies, ingericht en aangepast op jouw behoeftes. Een team van specialisten met een bewezen kwaliteit ondersteunt en begeleidt jou/jullie hierin. Er wordt dus echt geluisterd en we gaan de verbinding aan, zoals het volgens ons hoort. Geen afstandelijke, koude adviezen en “kijken of het werkt”, maar samen komen tot lange termijnoplossingen. Wij gaan voor de heling van binnenuit, zodat jullie kindje in alle rust en optimale omstandigheden, veilig in jouw buik kan groeien.
Wij geloven in jou/ jullie; dit kindje verdient de beste tijd in de baarmoeder en mag op een manier geboren worden, die bij hem of haar en bij jou past.
Zwangerschapsbegeleiding van Ik hou van mij, Berlicum, regio Den Bosch, is de beste investering in de zwangerschap om het basisvertrouwen in jezelf en je baby (terug) te vinden!
Ik Hou Van Mij Academie draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches