Ik hou van mij; de jeugd,- en gezinscoach/ therapeut die focust op jullie behoeftes!
Zijn jullie ook zo klaar met het “gedoe en gezeur” binnen jullie gezin?
Zijn jullie er echt klaar voor om aandacht, tijd en energie te besteden aan jezelf en aan jullie gezin, omdat jullie weten en voelen dat dit jullie leven in alle opzichten positief gaat transformeren?
Dan bieden wij jullie graag de aandacht die nodig is, steken we tijd en energie in jullie, zodat jullie als gezin die speciale eenheid kunnen vormen.
Dit is wat we jullie te bieden hebben:
gezinstraject expert
Dé kinder-, jeugd- en gezinscoach/ therapeut die focust op jullie behoeftes
Elk kind is uniek en heeft zijn of haar eigen behoeftes. Ieder gezin kent uitdagingen, maar soms zijn er vragen, zorgen of twijfels en is het fijn als er met je meegekeken wordt door een team van ervaringsdeskundigen, met specialisaties binnen dit vakgebied. Loop je bijvoorbeeld tegen vragen over de opvoeding of de ontwikkeling aan? Is er sprake van een moeilijke gezinssituatie waar het hele gezin onder lijdt? Heb je twijfels over het gedrag of het functioneren van je kind? Dan zijn wij er als kinder-, jeugd- en gezinscoach/ therapeut voor je.
Wij geloven in jullie!
Zijn jullie klaar voor blijvende en duurzame veranderingen binnen jullie gezin? Zijn jullie er echt klaar voor om hier aandacht, tijd en energie aan te besteden? Omdat je weet en voelt dat dit jullie leven in alle opzichten positief gaat veranderen? Dan bieden wij als kindercoach, jeugdcoach of gezinscoach jullie graag de aandacht die nodig is in de vorm van therapie. Wij steken tijd en energie in jullie, zodat jullie als gezin (weer) die speciale eenheid gaan vormen. Bij de therapie van Ik hou van mij in Berlicum, regio Den Bosch, focussen we op jullie wensen en jullie behoeftes.
Echte verbinding: onze werkwijze als kinder-, gezins- en jeugdcoach/ therapeut.
Onze één op één coachsessies zijn ingericht en aangepast op jullie behoeftes. Een team van specialisten met een bewezen kwaliteit ondersteunt en begeleidt jullie hierin. Door onze kinder-, jeugd- en gezinscoach/ therapeut wordt er echt naar jullie geluisterd. In onze therapie gaan we de verbinding aan, want zo hoort het. Geen afstandelijke, koude adviezen en ‘kijken of het werkt’, maar samen komen tot lange termijnoplossingen. Bij de coaching met kinderen en gezinnen staat heling van binnenuit centraal. Niet alleen maar praten, maar ook vooral veel doen. Op een spelenderwijze, creatieve manier.
De beste investering in jullie gezin.
Ben je klaar met al het gedoe en gezeur in jullie gezin? Tussen jou en de kinderen, maar ook tussen jou en je partner? Wij geloven in jullie, jullie gaan het gezin vormen waar jullie zo naar verlangen. De kindercoach, jeugdcoach of gezinscoach van Ik hou van mij regio Den Bosch is de beste investering die je kunt doen voor jullie gezin.
Benieuwd naar de mogelijkheden van een kinder-, jeugd- en gezinscoach/ therapeut in jouw specifieke situatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn er voor jullie!
Ik Hou Van Mij Academie - GE-ZINGEVING draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches