Plan nu een gesprek in met ons

Ik kan me voorstellen dat je eerst even kennis wilt maken met ons, met wie wij zijn en wat we voor jullie kunnen betekenen.

Tijdens het gesprek krijg je tevens gratis tips, aangepast op jouw hulpvraag

Ik hou van mij leefmodel
Ik hou van mij leefmodel

De IHVM Leefmodellen zijn er in een volwassen en in een kindversie. Ik heb deze speciaal ontworpen voor jou, omdat alle elementen/ onderwerpen die erin staan allemaal even belangrijk zijn. Op al deze gebieden in je leven wil je minimaal een voldoende scoren. Stel je voor dat je overal een cijfer aan mag geven, waarbij het cijfer 0 staat voor bar en bar slecht en het cijfer 10 voor kan niet beter. Hoe hoog of laag zijn jouw cijfers dan?

Tijdens een traject bij Ik hou van mij gaan we hiermee aan de slag. We gaan ervoor zorgen dat jouw leven (weer) boven gemiddeld zal zijn. Dit model kun je zelf intensief gebruiken en inzetten door bijvoorbeeld aan het begin van de week alles te doorlopen en acties uit te zetten voor wat jouw doelen, uitdagingen en de verbeterpunten zijn. Aan het eind van de week reflecteer je hierop en zo heb je heel overzichtelijk voor jezelf in kaart gebracht hoe jouw eigen proces verloopt.

Zonder doelen en eigen verantwoordelijkheid…

… geen resultaat! Je hebt jouw eigen leven in jouw eigen handen. Wij lopen met je mee en begeleiden jou, zodat jij resultaat boekt voor de rest van jouw bestaan!

Samen bouwen we aan jouw doelen en daarbij gaan we voor het hoogst haalbare voor jou!

 

Kijk bij Trajecten om te ontdekken welk traject bij jou/ jullie past. Of neem contact op, zodat we samen kijken naar wat het beste aansluit.

Er is alleen maar NU. Blijf je nog langer doorsukkelen, of onderneem je actie?

Dit gratis, vrijblijvende gesprek is voor jou, wanneer:

Esther heeft zowel het leven van onze kinderen als ons gezin verrijkt. Het traject dat wij als gezin bij Esther hebben gevolgd was voor ons allemaal, op onze eigen wijze, een leerzame ervaring, waarmee we verder zijn gekomen in onze persoonlijke ontwikkeling.
Rik Sieben
Advocaat
Via Esther en haar paarden werk ik al een tijdje door vragen heen die me al mijn hele leven bezig houden. Binnen ons gezin is iedereen in beweging maar we draaien tegen elkaar in. Dat doet zeer en het vraagt om bergen geduld die ik ook wel eens verlies. Esther en haar paarden spiegelen mijn zorgen of irritaties en laten me bewust worden van waarom ik doe wat ik doe. Het moest met mij beginnen, mijn dochter verandert dan vanzelf mee. Het steeds beter leren kennen van mezelf maakt dat ik me bewust ben van zaken als het voortdurend eerst zorgen voor anderen en pas daarna voor mezelf.
Linda Frielink
Leerkracht speciaal onderwijs
Ik Hou Van Mij Academie - GE-ZINGEVING draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches