Plan nu een gesprek in met ons

Ik kan me voorstellen dat je eerst even kennis wilt maken met ons, met wie wij zijn en wat we voor jullie kunnen betekenen.

Tijdens het gesprek krijg je tevens gratis tips, aangepast op jouw hulpvraag

Hypnotherapie – geen standaard hypnose praktijk | Ik hou van mij

Kom in contact met je onderbewustzijn. Bij ons ben je aan het juiste adres voor hypnotherapie voor volwassenen en kinderen. Wij zetten hypnose ook i.s.m. paarden in.

Waar komt die stress toch vandaan? Waarom voel je jezelf zo depressief? Waarom voel jij je onzeker op de werkvloer en in je relatie? Waarom durf je niet in een vliegtuig te stappen? Waarom ben je zo bang om te falen? Waarom slaap je al weken niet goed? Waarom lopen relaties toch altijd weer stuk? Hypnotherapie is een methode om onder begeleiding van een therapeut meer inzicht te krijgen in jezelf. Als je onder hypnose bent, daal je  af in je onderbewustzijn en kom je dichter bij je klachten en problemen om ze uiteindelijk op te kunnen lossen.

Ik hou van mij heeft een hypnose praktijk in Berlicum, regio Den Bosch. Bij ons ben je aan het juiste adres voor hypnotherapie voor zowel volwassenen als kinderen. Wij zetten hypnose ook in, in combinatie met paarden. Dus niet het klassieke beeld van hypnose op een stoel, maar gewoon lekker buiten.

Wat is hypnotherapie?

Hypnotherapie is een erkende vorm van psychotherapie die ervoor zorgt dat jij door middel van hypnose in contact komt met je onderbewustzijn. Er zijn verschillende technieken om iemand onder hypnose te brengen. Bij ons in de praktijk stemmen we de toegepaste techniek altijd samen met jou af.

Hypnotherapie is een kortdurende en oplossingsgerichte therapie en kan worden ingezet bij lichamelijke, psychische en emotionele klachten. Het is een milde en prettige manier om problemen en klachten op te lossen. En daarom werkt hypnotherapie ook zo goed bij kinderen. Kinderen maken namelijk vaak actief gebruik van hun verbeeldingskracht. Wij maken tijdens een hypnose sessie gebruik van deze natuurlijk aanwezige verbeeldingskracht door middel van verbeeldingsoefeningen. Hoe jonger het kind, hoe meer spelenderwijs er door ons gewerkt wordt. Je kind leert zelf om een positieve verandering teweeg te brengen. Emoties worden verwerkt, klachten verdwijnen, spanning wordt losgelaten. Je kind krijgt weer rust, stabiliteit, zelfvertrouwen en plezier.

Geen standaard hypnose praktijk

Wij zijn geen standaard hypnose praktijk waar onze cliënten op een stoeltje plaatsnemen en onder hypnose worden gebracht. Hypnotherapie vindt bij ons niet altijd binnen, maar juist ook buiten plaats. Indien gewenst ook met de inzet van paarden.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Ik hou van mij op het gebied van hypnotherapie in het algemeen of hypnotherapie bij depressie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

Er is alleen maar NU. Blijf je nog langer doorsukkelen, of onderneem je actie?

Dit gratis, vrijblijvende gesprek is voor jou, wanneer:

Wij wilden ons zoontje helpen zonder medicijnen! Hij deed niets meer op school [7 jaar]. Esther begreep meteen de noodzaak en wist gelijk de gevoelige snaar te raken. Ons zoontje leert dat hij mag zijn wie hij is en dat hij het niet alleen hoeft te doen en hulp mag vragen. Nu ben ik sterker dan ooit en dat geeft kracht om tegen de wereld van labels en hokjes op te boksen! Wij zijn dankbaar deze inzichten met behulp van Esther en Anne onder de knie te krijgen zodat we samen heel ons gezin sterker en mooier liefdevoller enz enz van wordt.
Karin Kelders
ZZP'er in de Zorg
Ik ben samen met mijn dochter bij Esther geweest. Zelf heb ik geen 'aangeboren' liefde voor paarden, ik ben er echt bang voor. Maar ik zette me er overheen voor mijn dochter 😉 En dat ging heel goed. Mijn dochter en ik hebben allebei veel geleerd van de therapie. Vooral onze relatie en hoe we voor elkaar zorgen was een eye-opener. Wat mij het meest is bij gebleven is het moment dat 1 van de paarden precies tussen mijn dochter en mij in ging staan. Ik kon haar niet meer zien en voelde mij daar zeer onprettig bij. Zo heb ik ontdekt dat ik mijn dochter altijd wil 'lezen', wil zien om te weten hoe ze zich in een situatie voelt. Daar was ik me nooit zo bewust van. Door dit te ervaren neem ik het mee in andere situaties en maken we het voor elkaar makkelijker! Esther zorgt voor een ontspannen sfeer waardoor we ons makkelijk konden openstellen. En ik zelfs mijn angst voor paarden vergat! Bedankt Esther!
Peggie van Roij
Peggie van Roij
Accountmanager & Projectondersteuner bij Hoogland Medical
Ik Hou Van Mij Academie - GE-ZINGEVING draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches