FILMAVOND IN UTERO

Kom deze film kijken en maak gebruik van het stellen van vragen aan mij na afloop. 

IN UTERO (In de baarmoeder): waar gaat het over?

Beschrijving

In Utero – een spraakmakende documentaire over de invloed van ervaringen in de baarmoeder op de gezondheid van mens en maatschappij.

In Utero is een ode aan ons vermogen om lief te hebben en nieuw leven te koesteren. Het ontwikkelen van dat vermogen begint in de baarmoeder, in de relatie tussen de moeder en haar kind en in de wisselwerking met hun omgeving. De tijd waarin we nu leven omringt het jonge kind met een milieu waarin de mensheid voor grote opgaven staat. Economische en technologische ontwikkelingen en de uitbreiding van de consumptiemaatschappij leggen een enorme druk op levens van ouders, kinderen en de samenleving. Het spanningsveld tussen de prilste behoeften van het ongeboren kind en de stressvolle omgeving waarin hun moeders en vaders leven, wordt in deze film treffend verbeeld en nodigt uit tot bewustwording en dialoog. Een dialoog die gevoerd kan worden in het gezin en onder professionals, maar die ook deel uitmaakt van een brede maatschappelijke discussie over onder andere de positie van zwangere vrouwen, geboortezorg, kinderopvang en de toenemende medicalisering van gedragsproblematiek bij kinderen.

De film wordt gepresenteerd op een groot doek.

Een documentaire die raakt!

zwanger

Zou het leven niet mooier zijn als

  • We ons bewust zouden zijn van ons familiesysteem, de invloed van conceptie, zwangerschap en de bevalling op de rest van ons leven?
  • We onszelf, onze kinderen en onze naasten beter zouden begrijpen?
  • We daardoor vele bewustere, verstandigere keuzes zouden maken?
  • We af zouden kunnen rekenen met (oude) patronen die ons niet meer dienen?

 

Ga op ontdekking

Duik in jouw eigen familiesysteem

Laat je verwonderen, verrassen en vernieuwen. 

Wat wil je zelf “opruimen” en wat wil je wel en wat niet doorgeven aan de volgende generatie? Of wellicht heb je in je werk veel te maken met mensen? Dan helpt deze documentaire jou in alle opzichten verder in jouw eigen vraagstukken.

Na afloop is er nog ruimte om je vragen aan mij te stellen.

familiesysteem

PRAKTISCHE INFORMATIE

WANNEER: 21 oktober a.s. van 19.00u tot 21.00u

WAAR: Ik hou van mij, Laar 31 Berlicum

KOSTEN: 17,50 incl. koffie, thee en iets lekkers

Over mij

Ik ben Esther van Krieken

Deze film deel ik graag met jou, omdat dit dat omvat wat ik mijn missie noem: de immense, vaak nog onderschatte, invloed van jouw generaties voor jou, de conceptie, zwangerschap en geboorte op de rest van jouw leven.

Toen ik dit allemaal ontdekte, heb ik met veel ontroering, maar bovenal een intense dankbaarheid naar deze documentaire gekeken. Zowel privé, als zakelijk ervaar ik de consequenties en werk ik met cliënten altijd vraagstukken uit rondom hun eigen thema’s.

Ik ben zowel expert in familie/ gezinsdynamieken (systemen), als Master op het gebied van Pre,- en Perinatale Trauma’s. Aansluitend op deze docu ben ik persoonlijk voor jou om jouw vragen te beantwoorden.

expert gezinsdynamieken

Wat anderen zeggen

Een jaar geleden kwam ik in contact met Esther en haar praktijk. Ik vond het ontzettend spannend om aan mijzelf te gaan werken, maar wat was dat nodig. Door Esther en haar paarden lukt het mij steeds beter om tot mijn kern te komen. Laat ik verdriet toe in mijn leven, kom ik er steeds meer achter wie ik eigenlijk echt ben. Het is intensief, maar met Esther aan mij zijde weet ik zeker dat het goed komt! Ik ben Esther ontzettend dankbaar voor alle inzichten. Ik raad iedereen aan om kennis met haar te maken. Niet alleen als het even tegen zit, ik geloof dat het op zijn tijd goed is om een keer echt naar jezelf te kijken. Dan ben je bij Ik hou van mij, op de goede plek. ❤
Iris Lievens
Management Politie
Via Esther en haar paarden werk ik al een tijdje door vragen heen die me al mijn hele leven bezig houden. Binnen ons gezin is iedereen in beweging maar we draaien tegen elkaar in. Dat doet zeer en het vraagt om bergen geduld die ik ook wel eens verlies. Esther en haar paarden spiegelen mijn zorgen of irritaties en laten me bewust worden van waarom ik doe wat ik doe. Het moest met mij beginnen, mijn dochter verandert dan vanzelf mee. Het steeds beter leren kennen van mezelf maakt dat ik me bewust ben van zaken als het voortdurend eerst zorgen voor anderen en pas daarna voor mezelf.
Linda
Leerkracht Speciaal Onderwijs

ALLEEN DEZE AVOND

Wanneer je na het zien van deze docu zelf aan de slag wilt met jouw eigen processen rondom jouw eigen thema's, kun je je aanmelden voor mijn online cursus "Jouw eerste stappen op weg naar groei" met maar liefst 21% korting! Deze korting geldt alleen deze avond tot 23.59u.

Heb je nog een vraag?

Ik Hou Van Mij Academie - GE-ZINGEVING draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches